Längsta musprutten!!!

Kom igen nu tjejer. Inte vara blyga. Det händer oss alla emellanåt, eller hur?

En sån där rejäl musprutt som man garvar ihjäl sig åt om man känner varann tillräckligt väl men som kan få en att emigrera till Långtbortistan om man inte känner varann lika väl…

Jag var med om värsta musprutten i förrgår… Jag trodde aldrig den skulle ta slut! Jag skyndade mig att ta fram kameran för att filma men var ju säker på att inte hinna.

Men det gjorde jag 🙂 Så jag har filmbevis på längsta musprutten ever. Kolla själva:

Watch this video on YouTube.

Och jag kan tala om att den fortsatte säkert två minuter till efter att jag slutat filma!

Om det var en ko? Klart det var en ko!!! Vad trodde ni? JAG skulle väl aldrig musprutta! Vad tror ni om mig? Aldrig skulle väl jag…. Tsss…

8 svar på ”Längsta musprutten!!!

  1. Hade det varit ditt eget muspruttande hade jag blivit allvarligt rädd om det hade varit nr 1 att få filmbevis på det och lägga upp det på bloggen . Då hade nog vitrockarna kommit med tröjan man knäpper på ryggen 🙂

  2. Hahahahahahihihihihahahaha, jag tänkte också när jag började läsa inlägget att nu har du nog fått stora psykiska men efter din migrän igår;-D… Men jag borde ju lärt mig nu att det alltid kommer en slutkläm som redar upp alla konstiga tankar man får om dig=D . Du är bara för härlig”ler” jag skrattar nog hela dagen åt detta inlägg…

  3. Herregud som jag skrattade! Var tvungen att samla familjen. De kom fram till att det var en sjuk hjärna som spelade in det och en (ännu?) sjukare hjärna som skrattade åt det!! :D:D:D Tonåringen kröp ihop, gömde ansiktet i händerna och dröp iväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.