Min så kallade myskväll…

Jo, gällande min myskväll som jag skrev om igår. Den blev väl inte precis som jag tänkt mig men vem hade trott det.

Det började ju med att jag skrev inlägget till er via telefonen.

När jag lade ifrån mig telefonen lyckades jag skvimpa ut mjölken. Hämtade en disktrasa och torkade upp mjölken.

Gick och fyllde på ny mjölk och gick tillbaka till vardagsrummet.

Märkte att Korvhunden ätit upp en av mina lussebullar. Gick och hämtade en ny.

När jag kom tillbaka står Marwin Melker den Grå och dricker ur min mjölk. Går och hämtar ny mjölk och sätter mig i fåtöljen o pustar ut.

Då har kattkräken söt-katterna rivit ner min bok på golvet och självklart når jag den inte.

Så upp igen och hämta boken och ner i fåtöljen igen.

Märker att jag helt plötsligt är akut pinkenödig så upp igen. Ställer mjölk o bullar på akvariet så att inga djur ska komma åt det. Går och pinkar och när jag ska tvätta händerna råkar jag spruta vatten på hela tröjan så jag får gå och byta.

Kommer på att jag glömt skölja Korvhundens öron (han har fått öroninfektion) så jag går och gör det. Tappar taget om örat så Korvhunden ruskar på huvudet och skvätter medel över hela mig.

Tvättar av mig och byter tröja igen. Hämtar mjölken o bullarna på akvariet. Märker att jag ställt det över lamporna så mjölken är varm. Ställer ifrån mig bullarna och hämtar ny mjölk.

Hör en smäll i vardagsrummet, springer in och kollar och upptäcker att Vit har vält ner tallriken och alla pepparkakorna är i tusen bitar.

Vid det här laget skiter jag dock i det och sätter mig i fåtöljen med mina trasiga kakor. Har dock glömt mjölken i köket. Upp igen  och hämta den.

Sätter mig MED mjölk, lussebullar, trasiga kakor och min bok. Får genast sällskap av Marwin och Vit som lägger sig på min mage och mina ben. Mumsar i mig bullarna och kaksmulorna. Sörplar i mig mjölken och har hunnit läsa två sidor när jag upptäcker att ögonen inte är öppna längre….

Kravlar mig upp och går och lägger mig.

Men jag hann ju mysa en liten stund i alla fall. Jag får göra ett nytt försök i kväll…

 

Dagens Tips:
Om man lyckas läsa ut en bok någon gång… så kan man beställa nya böcker på Adlibris. Till sjukt bra priser!! Jag beställer alla mina böcker där. Snabba leveranser och bra pris! Me Like!

7 svar på ”Min så kallade myskväll…

  1. Inte konstigt du är smal trots att du äter kakor och bullar – går väl åt mer kalorier än du får i dig på dina mysstunder ;D

  2. Pingback: Korvhundar och Kattkräk | Bondmorans Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.