En Bondmoras Bekännelser, del 1

Jag har ju en följetång här på bloggen som heter Lagårdsslang. Den ska jag fortsätta med och det kommer nya inlägg så fort jag tillbaka internet så det blir lättare att skicka upp bilder.

Men nu har jag en ny serie jag ska börja med. En Bondmoras Bekännelser är precis som det låter. Tre nya bekännelser varje gång. Har ni något ni vill jag ska lägga till så kommentera gärna, inte säkert att jag tar med det dock… haha.

Här kommer de 3 första….

1. Jag är en megakollosal klantskalle!

Okej okej, ni visste redan det? Jajaja, den räknas inte då. Vi börjar om!

1 (på riktigt). Jag älskar kalsonger (boxershorts)… På två sätt. Jag älskar att köpa kalsonger till Bonden, det är skitkul så länge jag får köpa de JAG vill. Med massa roliga mönster och färger. Ungefär som mina strumpor. Han har massor med kul kallingar. Fast han tycker att jag är skitlöjlig och tycker att jag kan köpa vanliga kalsonger istället men hur kul är det?

Jag älskar kalsonger till mig själv också förstås. Boxershorts då såklart. De är ju supersköna!!! Så jag köper hellre det än vanliga trosor. Underbart!

2. Jag har alltid varit försäljare uti fingertopparna. Jag älskar att sälja prylar, jag har arbetat med försäljning ända sedan jag var 19 år och startade mitt första företag. Men redan som barn var det ”min grej”. Jag sålde jultidningar tills jag kom till högsta premieklassen varje gång. Men innan jag började med jultidningar så hade jag en annan försäljningside…

Jag käkade godis med papper på. Sedan slätade jag ut papprena med en 50 öring och så gick jag runt och sålde dem. Tro det eller ej men jag fick sålt dem!! 1 krona styck för de ”vanliga” godispappren och 5 kr styck för de fina och glansiga (och det var mycket för 100 år sedan när jag var barn…). Helt sjukt!

3. Ett av mina största misstag som kunde slutat riktigt illa var när jag blev trött på fläkten i vårt badrum. Den gick inte att stänga av utan att släcka lampan och den väsnades så jag höll på att bli galen (läs galnare). Så jag tog fram skruvmejsel och skruvade isär den. Hittade inget sätt att stänga av den ändå så jag släckte lampan för ”då är det ju ingen ström på….” (eller hur….) Hämtade en tång och klippte av en av sladdarna – vilket resulterade i en stöt som fick mig att flyga baklänges rakt in i vägen och ner från toaletten (som jag stod på för att nå). Jädrans vad det kändes!! Varenda hårstrå på kroppen ställde sig rätt upp och hjärtat slog som bara den!

Shit Pomfrit, det gör jag inte om igen!!!  (om jag kommer ihåg det).

Sådär, det var mina 3 första bekännelser. Jag mjukstartade lite men vi får se hur modig jag blir framöver. Det här kanske blir min undergång…

 

4 svar på ”En Bondmoras Bekännelser, del 1

  • Jag började med hudvård och kosmetika. Jag hade eget företag och sålde till privatpersoner men var även grossist. Men det övergick mer och mer till att jag arbetade med utbildning av andra som skulle jobba inom försäljning och senare även företagsledning. Men när vi flyttade till Småland så insåg jag efter ett år att det var för mycket resor och jag hade inte lust längre. Jag jobbade då mest i Göteborg och i Malmö.
   Då slutade jag och började istället arbeta i ett parfymeri i Värnamo. Arbetade där i några år men sedan kom Gustav och då startade jag istället upp mitt försäljningsstall ”Östragårdens Ponnystall” Sålde tyska ponnyer i ca 5 år innan jag kraschade in i väggen med buller och bång.
   Och nu är jag mjölkbonde som du vet. Fast jag jobbar ju bara 25% än så länge.
   En dålig sak med allt detta är att jag har 3 barn men har aldrig varit mammaledig… 🙁 Inga problem då tyckte jag men nu ångrar jag mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *