Tävlat! :-)

Jag tävlade igår! Jag älskar att tävla, och jag älskar att vinna! Och jag vann igår 😀 WOHOOO!! Jag kämpade järnet och lyckades.

Jag krossade min motståndare totalt! Tryckte ner henne i dyn och stod med ena benet på henne och gjorde alla segergester jag kunde medan jag sjöng ”Simply the best” för full hals.

Vem jag tävlade mot? Jo, hon var en värdig motståndare, det måste jag ju säga men hon hade inte en chans såklart. Ni känner henne…

Det var JAG såklart! Jag tävlade om hur snabbt jag kunde göra klart lagårn…

Jag tävlar alltid mot mig själv. Och jag vinner jämt!

För jag är AWSOME!!

2 svar på ”Tävlat! :-)

  1. Nejdå, klart jag inte tar illa upp, bra när folk informerar en om saker man inte vet.. Men det är ju lättare att tro på sina egna erfarenheter och föreställningar, trots att de ibland är felaktiga och färgade av media och rykten och hej och hå och gud vet allt (jag vet, för jag läser psykologi.. allt är subjektivt ;P)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *