Det är något magiskt med zoo-affärer…

Alltså.. vad är det med zoo-affärer egentligen?? De har något helt magiskt över sig. Det GÅR liksom inte att gå in en utan att komma ut med några kassar och undra vad som hände… Eller hur!!?? Inte??? Jo men visst förstår ni vad jag menar??

Den där pirriga och helt underbara känslan som kommer så fort man går innanför dörren. Tankarna som bara rusar och övertalar (och planerar för vad för ursäkt man ska hitta på till Bonden när man kommer hem…). Kroppen blir helt varm och lyckan sprider sig ända ut i fingerspetsarna. Plånboken känns plötsligt helt proppfull och man känner att det behövs nog rensas lite där om den ska må bra.

Visst är det underbart!!!

Vad som hände idag? Det tar vi en annan gång… Har inte berättat för Bonden än…

 

 

 

 

5 svar på ”Det är något magiskt med zoo-affärer…

    • Åh vad skönt att det är fler än jag… 😀 Det är så lustigt för tiden står liksom still därinne fast klockan egentligen går fort som tusan utan att man märker något alls!

  1. Pingback: Hemlisen avslöjas härmed… | Bondmorans Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *