Dags för sex?

Hoppet är det sista som lämnar människan eller? Bonden deklarerade för svärsönerna på julaftonskvällen (när det pratades sex på tv) att de får banne mig passa på nu när de kan för när kärringarna blir äldre så är det slut på det roliga…

Jaja, jag ska inte säga emot, han har helt rätt i det. Vem orkar med sånt trams liksom… Men Bonden har inte slutat hoppas.

När vi var i lagårn häromkvällen så skulle vi seminera. Jag hade bara en tjocktröja på mig och inget under (jag är en sådan som bara tar på mig BH när jag ska iväg någonstans). Men jag kunde inte ha tjocktröjan när jag seminerade för det gick inte att dra upp ärmarna för muddarna var för trånga. Men jag hade en väst liggande i mjölkrummet så jag tänkte att jag kan ta den istället.

Så…. jag slänger av mig tröjan varpå Bonden får stora ögon och säger

– Ska vi ha sex nu??

Eller hur…. In your dreams liksom.

Som sagt, hoppet är det sista som lämnar människan!

 

4 svar på ”Dags för sex?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.