Leoparden och… ja vad ska man kalla det?

Skräpfians kompis Vanish var här idag och jag passade så klart på att lacka hennes naglar, hon ska ha en leopardfärgad klänning på sig på nyår så då passade det ju bra med leopardnaglar 🙂

Skräpfians naglar gjorde vi i går. Jag vet inte vad man ska kalla det dock… Det började så här:

Sedan skulle vi göra Watermarbling, vi skulle ha ett speciellt mönster men det ville inte som vi ville, lacken ville inte jobba ihop så det fick bli lite olika mönster istälet:

Hm, jag ser att det ser lite kladdigt ut på bilderna men det blev rätt coolt i verkligheten 🙂

Igår var jag, Skräpfian, Fröken Duktig och stackars Prince Charming på rean. Det blev lite kläder för en gång skull.

Men var inte oroliga, SJÄLVKLART blev det sisådär 4 lack också. Och idag råkade jag vara i Växjö en sväng och råkade gå förbi Åhlens som råkade hade rea på lack och då råkade det bli 4 till. När jag sedan kom hem råkade jag få en kommentar på bloggen som råkade handla om ELF som har skitbra priser på make-up. De råkar också ha nagellack som jag råkade klicka till mig i deras webshop.

Tänk vad mycket som råkar hända ibland…

Någon konstigt idag dock. Det har inte hänt något underligt eller typ misstagsaktigt idag. Det har varit en helt vanlig dag…. Det är lite olycksbådande. Det händer ju inte så ofta precis så man blir liksom lite orolig för vad natten kan ha i beredskap för mig.

Den som lever får se…

 

6 svar på ”Leoparden och… ja vad ska man kalla det?

  1. ha,ha.. stackars Bonden.. Så visade jag dig ännu ett ställe att köpa mer lack på.. och annat smått o gott.. lätt att bli beroende av den sidan.. 😀

    • Verkligen!!! Fick ett mess nyss att varorna var skickade. DET var snabbt jobbat 🙂 Så de lär komma nästa vecka. Fattar inte hur det kan vara så billigt…. Köpte både lack, foundation, kajal och lite annat smått och gott 😀 TACK för tipset. (och en snyting från Bonden… haha)

    • Nepp, jag har inte testat, jag har kollat på det några gånger men jag är inte så jätteimpad av dem. Kanske senare när det kommer fler färger och varianter. Jag är inte så sugen på dem just nu. Jag har några andra som jag suktar efter…. Många av OPIs lack tex. Och fler Holografiska lack. Jag har bara 1 och jag tycker de är såååå snygga!!

  2. *skrattar* Kan man ha Revaxör som lösnagelklister?
    hittade min urgamla förpackning med lösnaglar och tillhörande klister (som iofs trol hade varit tot obrukbart ändå) och blev så glad för jag tänkte fixa till mig lite extra för ikväll. Upptäckte till slut att det var en flaska revaxör 😀 tough luck ……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *