Billiga kattleksaker!!

Att hålla på och köpa dyra kattleksaker är helt onödigt, det har jag konstaterat. De leker helst med andra saker i alla fall. Oftast sådant som jag INTE vill att de ska leka med men det bryr sig inte de små kräken om inte….

Ni kommer kanske ihåg vad som hände med granen? Om inte läs HÄR. Svart och Marwin Melker den Grå är rätt så duktiga med att låta granen vara men Vit är TOTALT HOPPLÖS!!! Hon kan verkligen inte låta bli. Hon vet att jag kommer spruta vatten på henne om hon går på den så hon smyyyger fram och så kollar hon på mig och vips så åker tassen fram och dunkar till en kula och sen kutar hon iväg så fort hon kan innan vattnet når henne. Skitkatt!!! Hon är den gosigaste av katterna men också den busigaste.

Marwin den lilla skithögen hittade idag min påse med julklappspapper från julafton. Varför ska det ligga där i påsen när man kan sprida ut det på golvet och leka med det?

Papperspåsar är förresten en konstig grej. Katterna ÄLSKAR papperspåsar!! Det är den bästa leksak som finns. Så fort jag har handlat så är de som galna och ska ha påsen och leka med. När de tröttnat på att gömma sig, hitta fram, gömma sig, hitta fram om och om igen 2511… (eller hm hur skriver man tvåhundrafemtioelva???) gånger så är de nöjda och då strimlar de den istället. Med både klor och tänder, tills det ser ut som om man haft en dokumentförstörare och kört den genom och spritt ut allt på golvet.

Söta små saker. De där katterna. Ibland. När de sover.

 

6 svar på ”Billiga kattleksaker!!

  1. Så gör våra katter också , mest Fia men hon älskar chips påsar också … och chips förstås 😉 Sen kan hon gå och lägga sig och sova i påsarna som man typ skulle slänga ut och då åker ju katten ut också … lite onödigt ibland 😀

  2. Samma sak här gammelgubben älskar påsar.
    Häromkvällen tryckte han in sig i en påse, dock fick bara huvudet plats!!

  3. Eftersom jag missade att kolla vissa fakta innan det var för sent, så fick jag en pälsdjursallergisk sambo :.( Nu får jag alltså nöja mig med att mysa med andras djur, helst via datorn…
    Från mitt tidigare djurfyllda liv minns mycket väl fenomenet med katter och påsar 🙂 Men om jag ville skämma bort Missemissan ordentligt, så lämnade jag en sedel på golvet -tjugan verkade vara bäst- hon blev som tokförälskad! Joakim von Ankas njutning i kassavalvet var inget i jämförelse med kattens förtjusning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *