En kunglig Bonde!

Min Bonde är inte som alla andra bönder! Först och främst står han ju ut med mig, bara en sådan sak gör honom speciell. Han har fått stå ut med mycket ska ni veta…. Min lilla Bonde <3 Han har inte haft det lätt alla gånger.

Min bästa vän Fru Rosenröd har en make. Jag vet att han många gånger har funderat på hur Bonden står ut med mig. Jag ser det liksom i blicken på honom när jag berättar om mina idéer eller när Bonden berättar om mina senaste tilltag. Man ser medlidandet i blicken han ger Bonden och när han vänder blicken mot mig så ändras medlidandet till förundran och… typ… ”kan man vara sådan på riktigt?”

Ja! Det kan man! Och jag trivs alldeles utmärkt med det! Kanske att Bonden och Skruttungarna pustat många gånger men jag tror att de tycker att jag är rätt bra trots allt och de står ut med alla mina konstigheter för att jag har lite bra sidor också.

Men åter till Bonden. Han är som tur är precis lika barnslig som jag. Och han är inte ett dugg rädd att göra bort sig. Han är min kung 🙂 Kolla bara:

Så kan det se ut när bönnerna åker till stora staden och käkar på Burger King.

Underbaraste Bonden min!

 

8 svar på ”En kunglig Bonde!

  1. Nu blev jag ju varm i hjärtat! :-). Vilken underbar kärleks förklaring. Jag tar för givet att ni har ”hängt ihop” i alla år. Hur lyckas man med det? 🙂

    • Japp, vi träffades när jag var 17 och Bonden 21 och har hängt ihop sedan dess 🙂 Nu är vi 39 resp 43, tänk vad tiden går fort!! Hur man lyckas? Jag har ingen aning. Respekt för varandras olikheter kanske och att vara bästa vänner, det tycker jag är viktigt. Men jag får nog ge mest credit till Bonden i det här fallet för jag är betydligt jobbigare att leva med än vad han är…. Men han är den absolut snällaste och underbaraste människa jag känner, och han är min allra allra bästa vän, bara där kommer man långt. Att han är skitsöt och helrolig är ju bara ett plus i kanten 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.