Jag älskar den!!!

Redan… Jag är helt kär!!! Det här är absolut, utan undantag det skönaste och gosigaste plagg jag haft någon gång!! Jag kommer bo i den här… för alltid. Problemet kommer när den måste tvättas… Jag får köra den på snabbtvätt och sitta och titta på under tiden och slänga den i torktumlarn så jag kan ta på mig den direkt igen.

Babbelpellen har ju också en jumpsuit, en vanlig sådan från lindex eller vad det nu var. Men den som jag har nu går inte att jämföra med hans. Min är tjock och goooosig! Det är ett flufftyg på insidan och ett gosigt mjukt tyg på utsidan. Just LÖÖÖÖÖÖVE it!!!

Kolla bara:

Jag vet att jag redan lagt in bilden en gång men den är så underbar så ni måste kolla på den igen! (inte bilden i sig utan jumpsuiten så klart).

Jag beställde den från PIECE OF NORWAY och de har fått in så ruggigt mycket beställningar nu innan jul så de har inte kunnat leverera så mycket som de fått beställning på. Därför var de försenade och kom först idag. Men det gör ingenting för vi fick ett mail med en ursäkt och en kompensation på en gratis jumpsuit värd max 2,600 kr.

DET är kundservice det!!!  Imponerande 🙂

Kanske jag ska beställa en till Bonden…. Mohahaha. Snacka om att jag skulle ge vad som helst för att se honom i en Jumpsuit!! *omg*

Men han skulle ALDRIG ta på sig den, inte en chans i världen! Tyvärr… Tänk vad söta vi skulle vara om vi gick omkring i lagårn i varsin jumpsuit…

Fast jag ska ju inte ha min i lagårn så klart fast jag gärna skulle vilja ha en där också. Kanske jag ska beställa en till och ha en inne och en i lagårn?

Tjo på er. Nu ska jag skriva ett inlägg till som ni får senare ikväll.

8 svar på ”Jag älskar den!!!

    • Haha, det kommer jag nog göra, jag har gått omkring med de mest underliga ”kläder” på mig så det här är nog inte mycket värre… 😉

  1. Självklart ska du skaffa en till åt dig själv och absolut inte ha den i lagårn utan som byte under tvätt som Ingegerd skrev, tänk på att när du nött sönder den och vill köpa en till kommer de säkert ha slutat producera just en du vill ha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.