Åh, jag har ingen lust!

Den där lusten borde falla på oftare men det gör den inte 🙁 Aldrig rättare sagt. Man får helt enkelt göra det ändå men jag är inte bra på att göra det när jag inte har lust.

Till slut blir det att jag blir TVUNGEN att göra det i alla fall. När kläderna är slut i garderoben MÅSTE jag ta hand om tvätten oavsett om jag har lust eller inte.

Jag HATAR att ta hand om tvätt. Det är sjukt tråkigt!! När Fröken Duktig bodde hemma tog hon hand om all tvätt men så flyttade ju ungskrället hemifrån och sedan dess har det varit katastrof med mina tvätthögar.

Se bara:

Inte konstigt att Bonden klagar på att han inte har varken kalsonger eller strumpor…

Jag har ju min onepiece så jag behöver inte använda något annat. Fast jag måste ju byta trosor förstås. Och strumpor. Så jag får nog ta hand om de där högarna.

I morgon.

Eller i övermorgon.

Eller så skiter jag i det….

 

17 svar på ”Åh, jag har ingen lust!

  • Håller med helt och fullt!!! Allt det som du ser på bilderna är REN tvätt som jag inte orkat ta hand om… Det är så skittråkigt!

 1. Va? Har du inte lärt din super smarta hund Bosse att fixa tvätten? 🙂 Det borde ju inte vara några problem för honom… hihi

  • Klart jag har… Han kan ta hand om tvätten hur lätt som helst. Men jag tycker det är lite synd att han ska behöva göra det för han är så kort, han har så svårt att nå upp till tvättbänken.

 2. Det borde finnas självtvättande kläder!!! 🙂 Jag skickade en vänförfrågan på fejjan till dig, är liiite mer aktiv där än på bloggen.. kanske.. 😉

  • Ja, DET ska jag uppfinna!!! Jag hör av mig när de finns att köpa… 😉 Jag har inte svarat på din vänförfrågan då den kom på min ”privata” sida, där har jag bara mina nära och kära. Men jag har dig på Bondmoran 😀 Och jag har varit inne på din logg och kollat! Vore kul om du la in lite bilder från gården 🙂

   • Det finns lite bilder från gården där 🙂 men jag vill inte att de ska vara synliga för alla och kan inte luska ut hur jag gör för att just din sida ska få tillgång till bilderna utan att andra åker med på köpet… Jag kan inte lägga till din sida som min vän och det är bara vänner som kan se bilderna, inte sidor eller grupper! Har du nån bra lösning så säg till! 🙂

 3. alla borde ha en fröken duktig.. fråga bara kalle hur FINT huset blev… visserligen hjälpte han till poå sitt lilla duktiga vis, men alltså. har nog aldrig sett det så kliniskt rent. Gick tom igenom hans garderob (så gott de gick…för smått-för stort och genomfult ska ju ändå inte slängas -.-)

 4. Tack gode gud att jag har Freddy som sköter all hantering av tvätt här hemma. Tror inte Mellbyborna hade uppskattat att träffa mig naken på Ica var o varannan dag… :/

  Hur kan man släppa iväg den tvättansvariga?! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *