Jordgubbar!

Eftersom det är så mörkt och trist så kände jag att jag behövde pigga upp mig med lite glada färger och sommriga motiv så det fick bli jordgubbar på naglarna idag.

Egentligen skulle de så klart varit röda med mörkgrön botten MEN eftersom jag klippt av mina naglar superkorta så blir det skitfult med mörkt lack! Så det fick bli en annan variant idag.

Nu får ni inte kolla på hur kanterna ser ut för jag fick lite tillfällig parkinssons när jag lackade (eller så var jag bara allmänt slarvig, jag vet inte…).

Inte det snyggaste jag gjort, men skit samma, jag blir glad av att titta på dem och det är ju huvudsaken 🙂

Och en annan sak… Blommor ni vet, sådana som man har i krukor. Dom ska ha vatten ibland eller?

Jag är HEEEELT hopplös när det gäller blommor. Jag kommer aldrig ihåg att ge dem vatten. Så vad ni än gör, om ni ska köpa en present till mig någon gång vilket jag självklart ABSOLUT inte vill att ni gör…. (hrm hrm) så köp inte en blomma!!

Den kommer dö en plågsam död här hos mig utan varken vatten eller kärlek. Ge mig ett nagellack istället och jag lovar att jag kommer älska det till döds istället 😀

 

6 svar på ”Jordgubbar!

  1. Julen är ju ändå slut 🙂
    Snittblommor är bra tycker jag, det är ju legitimt att de dör så det brukar jag ta med mig till en väninna som är som du! En annan väninna har en svärmor med gröna fingrar, hon vill helst ha blommor med skötselråden;” duschas o torkas med hårtork med jämna mellanrum” (dvs alldeles äkta plastblommor) dock tyckte svärmodern att det behövdes piffas till i deras rabatt så helt sonika planterade hon några fina växter, ”de är jätte enkla att sköta! Vattna dem bara en gång om dan! ” Trodde Min väninna fick dåndimpen… JAg kör en del plastblommor också, praktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *