Inget stånd på 4 veckor!!

Jag var och hämtade pizza i går kväll för Skräpfian var inte hemma och kunde fixa middag till oss….

När jag kom ut från pizzerian och skulle åka därifrån så var det några ungdomar utanför, en av dem låg på gräset, i minusgrader och med precis så där ovintriga kläder som bara ungdomar har på sig på vintern!

Jag tänkte först gå fram och säga till honom att ”ligg inte på marken för du kan bli sjuk” men det lät så ruskigt tantigt och fånigt. Som om JAG skulle vara en tant….

Så jag sa istället:

– ”Du vet väl att om man blir för kall om ländryggen så kan det ta upp till 4 veckor innan man kan få stånd igen”

Sen åkte jag. Jag kan lova att han kom upp på benen fortare än kvickt!!

Man får ta vara på tillfällena när de kommer.

Mohahahaha….

29 svar på ”Inget stånd på 4 veckor!!

 1. Hahahaha du är ju inte klok på en fläck ;-). Hade velat se hans min efter den kommentaren. Du har gjort min dag igen<3. Det är som att öppna en julklapp när man går in på din blogg och man får alltid nåt bra.
  Btw, du har inte funderat på att ge ut en bok med dina galna upptåg. Den hade garanterat blivit årets bästsäljare=). Ha en bra dag!!

  • Haha, ja han måste ha trott att jag var komplett galen, men han reste sig i alla fall! Tack för dina fina ord!!! Vad glad jag blir <3 Njae, tanken har poppat upp någon gång när andra har påpekat det men jag vet inte... Det hade varit kul såklart, men jag vet inte hur man kommer igång och hur det går till. Jag får väl kolla upp det lite 🙂

 2. Anna-Bellas kommentar är så bra att jag kopierar den och gör den til min egen :-))))

  Hahahaha du är ju inte klok på en fläck . Hade velat se hans min efter den kommentaren. Du har gjort min dag igen<3. Det är som att öppna en julklapp när man går in på din blogg och man får alltid nåt bra.
  Btw, du har inte funderat på att ge ut en bok med dina galna upptåg. Den hade garanterat blivit årets bästsäljare=). Ha en bra dag!

  Och ett litet eget tillägg:

  Charlotte…det finns ett förlag som man kan ge ut sina egna böcker i den volymen man själv vill. Goggla på det! Gör varje inlägg till ett eget kapitel. Du skriver så tokroligt, underbart bra!

  Har du någon gång funderat på att kontakta tidningar för små kåserier? Testa! Du behöver ju bara ge dem din bloggadress så kommer de fastna som flugan i klistret!!

 3. Det var ju bra att han reste sig! Då fattade nog killen ,att det inte skulle ta 4veckor,innan han skulle bli
  frisk igen. Eller oj,det stämde inte,la sig ner,och sov så sött vidare.Om inte ,någon glömt att tex-korvhunden,satt
  bunden någonstans vid sidan om.

 4. Haha, stackars pojk! Förhoppningsvis skrämde du skiten ur honom, så från och med nu kommer det krylla av varmt välklädda ynglingar i krokarna… Du får rapportera, det lär sprida sig..

  /Lillianna

 5. Jag ääääälskar dig! *S* kan tänka mig hur fort han var uppe på benen igen *fnissar*
  / Kickelick från kattforumet (du ser jag har lärt mig 😉

 6. Glömde ju, gissa vad jag sitter och gör? Jo jag målar naglarna ^^ Först mörkrött och sen mörkrött glitter på, för jag har minsann lärt mig i manikyrtråden att det inte räcker med bara ett nagellack ;P
  Kickelick

  • Woho!!!! Klart det inte räcker med ett!!! Haha. Maila gärna bilder sedan, det är så kul att se! klockaregard”snabela”hotmail.se

   • Det var visst ett silverglitter, måste varit blind när jag tog fram flaskan *S* finns urkass bild inne i manikyrtråden, kan skicka till mejlen ändå om du vill?

    Btw, om jag trycker på b så är bondmoran det första som kommer upp på rullistan, vadå? Jag kollar inte alls in här flera gånger om dagen *visslar* *S*

    • Jag kan gå in på manikyrtråden och kolla 🙂 Rött och silver är snyggt ihop så det gjorde ju inget 🙂
     Haha, det låter ju kanonbra! Det gör ABSOLUT ingenting 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *