Dagens Tips!

Partyprylar och framförallt färgade linser! Det är tipset för idag 🙂

Förr använde jag mycket färgade linser. Jag hade blå, turkosblå, lila, gröna och bruna. Såååå coolt! Det är skitkul att byta färg på ögonen jämt för när man träffar folk så märker man att de tittar till och sedan tittar igen men de kan inte komma på vad som inte stämmer.

Jag gick och dansade bugg då och fick ofta kommentarer om att mina ögon hade så fin färg och att de matchade kläderna osv. Det roligaste var när jag hade de lila linserna. Karlar verkar inte fatta att det ens FINS färgade linser för de var helt fascinerade över att jag hade lila ögon. Skitkul!!

Sista två åren har jag inte använt färgade linser men det kommer jag nog göra igen framöver, men just nu ska jag inte använda linser eftersom ögonen fortfarande läker efter ögonlasern.

Men som sagt, kolla in på Partystuff (klicka på bilden här nedanför) och kolla speciellt på deras linser. Sjukt bra priser och urcoola färger och mönster. Och snälla ni, skicka bilder till mig sedan 😀 Före och efter är kul!!

De har även Ölspelet! Klicka in er på Partystuff och tryck sedan på ”veckans rea-vara” längst ner till vänster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *