Woho!! En rosa :-D

Här kommer ett skitsnabbt och säkert jättetråkigt inlägg men jag hinner inte skriva mer. Jag ska ner till klubben och dansa, vi ska ju på kurs till Tony Irving nästa helg så vi får dansa upp oss lite efter helgerna 😉

Jag och Bonden har varit i stan i dag och shoppat lite 🙂 Vi var på min favvo affär MediaMarkt och köpte bland annat en kaffemaskin (till…). Denna gången blev det en mocca-master. EN ROSA!!!! (jag fick välja färg. Såklart….)

Jag dricker ju inte kaffe. Det smakar skit enligt min mening och jag fattar inte hur folk kan pimpla i sig det!! När det finns varm choklad. Och coca cola. Nä, kaffe är inget för mig. Men det gör inget. Ni vet ju min passion för maskiner och mackapärer. Och dessutom är den ROSA!!!

Kolla bara:

Just love it!!!

Hinner inte mer nu, skriver i kväll igen.

 

2 svar på ”Woho!! En rosa :-D

  1. Vad då? Kaffe är ju livets dryck!! Utan kaffe så fungerar inte den här kroppen, men det vetifaen om jag skulle brygga den där… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *