En bondmoras bekännelser, del 4

Ok, nu kör vi igen. Jag avslöjar alla mina hemliga böjelser, pinsamma barndomsminnen och  allmänt konstiga oviktigheter om min ringa person. 3 nya avslöjanden i varje del. As usual! Vill ni läsa de tidigare inläggen så skriv bara in ”en bondmoras bekännelser” i sökrutan uppe till höger så får ni upp dem 🙂

1. Som vuxen är jag en sjukt ärlig person. Jag ljuger inte! Aldrig! Inte ens när jag borde… Men som barn ljög jag som en borstbindare! (antar att jag vet varifrån Babbelpellen fått sin fantasi…).  Jag ljög om precis allting och jag tänkte inte ens på det, det var inget planerat (eller jo ibland) utan det bara kom. Jag hittade på historier som ingen skulle komma på tanken att misstro.

En av de elakaste sakerna som jag skäms för än idag är när jag ca 8 år gammal lurade i min granne, som led av svår huvudvärk, att saltvatten hjälper kanonbra mot huvudvärk! Jag drog någon historia om hur det hade hjälpt både den ena och den andra och kungen och hans moster och hon svalde det hela med hull och hår.

Och bad mig gå och göra ett glas med rätt blandning… *omg* där fick jag lite kalla fötter minns jag men vad skulle jag göra, jag kunde ju inte ta tillbaka alltihop så jag gick ut i köket och hällde upp vatten och blandade i en matsked salt och gick in med det till henne. Och hon drack upp det…. Lite dåligt samvete fick jag men aldrig i min kofot att jag skulle erkänna att jag bara hittat på!!!

Inte en suck liksom!

 

2. Jag är genomrutten. Inuti. På allvar!! Eller det måste jag i alla fall vara. Idag var jag lite ”luftig i magen”, så att säga, när jag satt i Babbelpellens rum och hjälpte honom med en diskrensning på datorn. Han sprang ut skrikandes att han behövde gasmask och syrgas… Efter ytterligare några ”pysar” så gick även hunden ut 🙁

 

3. Jag har fejkat en orgasm. Eller tre…. hundra.

*hör hur alla kvinnliga bloggläsare asgarvar och säger att det har väl alla gjort*

– Okej, jo jag anade väl det!

*hör hur alla manliga bloggläsare fnyser och säger att de inte tror oss. De har ALDRIG varit med om en kvinna som fejkat en orgasm*

Öh…. Eller hur!!! Dream on guys. Liksom. Välkommen till verkligheten…

 

4 svar på ”En bondmoras bekännelser, del 4

 1. Snubblade in här genom en kommentar du lämnat på Ketchupmamman. Och jag gillar det jag läser, såpass mycket att jag måste läsa lite till och lite till fastän klockan är långt efter läggdags och vips har jag läst alla sidorna om dig, familjen, alla djuren och det lösa folket etc. Suck.

  Och min pojkvän är lika genomrutten som du. fy fan säger bara.

  • Fniss, låter härligt! (inte att din pojkvän är lika genomrutten som jag utan att du gillade min blogg). Välkommen hit!! Kram på dig

 2. Du var ju inte helt fel ute med att saltvatten botar huvudvärk, om den beror på vätskebrist – lite mycket salt o lite socker bara 😀
  Recept på vätskeersättning till vuxna
  •1 liter kokt och avsvalnat vatten
  •6 teskedar strösocker
  •0,5 tesked salt.

  • Haha, tänk att min fantasi skenade i väg åt lite rätt håll ändå då. (fast i detta fallet var det tyvärr inte vätskebrist).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.