Dagens Tips. Billigt till bilen!

Dagens Tips är en sak jag tänkt tipsa er om länge men det har fallit bort hela tiden. I höstas rasade avgassystemet på vår bil. Jättekul!! Jag hoppade upp och ner av glädje och tänkte att HURRA nu kan vi köpa ny bil!!! 😀

Men inte då…. Bonden kom in och sa att han hade varit inne på Skruvat.se och fixat ett nytt avgassystem för en struntsumma, det skickas hem till oss och här här i morgon…

Oj, vad jag blev glad…. NOOOT!!

Fast, efter att ha tänkt efter lite längre än näsan räcker så blev jag lite glad ändå. Vi har nämligen inte råd att köpa ny bil…. Men jag trodde att nu kanske vi MÅSTE och då är det ju bara att fixa det helt enkelt. Även om man egentligen inte har råd.

Ja ja, nu behöll vi bilen och kunde laga den till en billig peng. Bonden jämförde priser och Skruvat.se var bra mycket billigare än de andra ställen han kollade. Dessutom vad det sjukt snabb leverans (kom fram dagen efter) och vet ni vad? De har ett fast fraktpris på 29 kr!!! De skickade alltså ett helt avgassystem för 29 makaroner!!!! Fattar ni eller??

Så nästa gång bilen brakar ihop och det är något vi borde kunna laga själva så vet man ju var man ska gå in i alla fall. Jag kan passa på att säga att det är enkelt att hitta delar där inne. Man skriver bara in sitt registreringsnummer så kollar den vilka delar som passar till just din bil. Smart! Nästan lika smart som jag!

6 svar på ”Dagens Tips. Billigt till bilen!

    • Okej! Tack för tipset, kan ju vara bra att veta 🙂 Visst var bilden fin!! Jag tyckte det var dags att byta och så var det så dålig upplösning på den andra. Jag ska byta lite oftare tänkte jag.

  1. Har också handlat på laga.se, skönt att det finns alternativ till bilfirmorna så man slipper bli helt ruinerad – inte billigt nånstans med bil fast drivmedelskatten är nog det som gör mig allra mest förb… Alla har ju inte möjlighet att åka kommunalt 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *