Look! No hands!!

När jag var i Linköping på kurs så hade jag ju lite tid på hotellet på kvällen att bara koppla av och ta det lugnt. De andra var ute och käkade middag och dansade men jag kände att jag behövde ta det lugnt och vara ensam.

Så jag passade på att måla naglarna 😀

Men när jag var klar med händerna så tänkte jag att jag ska fixa tånaglarna också. Problemet var ju att jag inte kunde ta i bomullstussen med remover för då skulle jag ju sabba lacket på fingrarna.

Så då får man lösa det på annat sätt… (har ni noja mot fula tår så kolla inte på klippet!!)

Watch this video on YouTube.

 

Jag ska ju inte påstå att jag har några skills vad gäller att använda tårna precis.

Jag får nog öva på det där!

 

16 svar på ”Look! No hands!!

  1. Efter att ha varit inne här och kikat så har du räddat min dag…….länge sedan jag skrattade så…….Tack underbara Du.

  2. Hahahaha. Hade vi bott närmare varandra så hade du fått en stoor puss på kinden som tack för att du förgyller mitt liv :-). Vem behöver träna magmusklerna på gym. Det räcker med att läsa din blogg O:-)

    • Naw, vad glad jag blir!! Och tänk, nu kan jag kalla mig personlig tränare också!! Jag SÄGER ju att jag kan allt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *