Bästaste Lina!!

Tänk vilken tur att jag har er läsare!! Jag skrev ju häromdagen om min ”dumbphone” som inte alls ville lyssna på mig när jag hade vantar på mig vilket gjorde att jag höll på att köra av vägen när jag skulle skriva med näsan. Läs HÄR om ni inte läst det.

Men igår lade jag ju in en länk till Fyndiq och tipsade om deras snygga nalleskal. Jag har ju beställt några skal, en bilhållare och lite annat därifrån.

Då skrev min underbara läsare Lina att de har faktiskt smartphonevantar där också!! LINA – MIN RÄDDARE I NÖDEN!!!

Nu har jag varit inne och beställt två par smartphonevantar, båda till mig själv men jag antar att Skräpfian kommer sno det ena paret… Som av en händelse råkade jag beställa skitsnygga nagelstripes också. Tusan då, vilken otur….

Hoppas de hinner komma innan onsdag nästa vecka då jag och Babbelpellen åker till Jokkmokk. Snacka om att jag kommer behöva öronproppar den resan…

 

2 svar på ”Bästaste Lina!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *