Tony Irving… He did it again!!

 

Jösses amalia… Jag blir helt vimmelkantig av den karlen! Och JA! Han luktar lika förbannat gott denna gången och då är det sannerligen inte lätt att koncentrera sig.

Jag ska ta med mig honom hem och ha honom i min byrålåda. När jag blir sugen på en skön Rumba i vardagsrummet eller en raffig Tango i köket så är det liksom bara att plocka fram honom och njuta av dans och doft en stund och sedan vika ihop honom och stoppa ner honom igen.

Jag har inte tagit upp denna idén med honom själv än så jag vet inte vad han säger. Det kan vara lite trångt i byrån men maten kan man ju inte klaga på så länge Skräpfian är hemma och jag kommer nog ta upp honom rätt ofta så det inte blir långtråkigt.

Här kommer ett litet smakprov på Rumba på två sätt. Vi börjar med en mjukare Rumba som passar perfekt om man är ute och dansar (och gudars skymning, där höll jag på att dö en stund). Sedan går vi över till den mer ”korrekta” Rumba som vi lärt oss innan vi blev omvända och frälsta av Tony 🙂

Watch this video on YouTube.

Ni fattar vad jag menar eller??? Mhm…

Här kommer ett smakprov till. Jag har ALDRIG provat på Pasodoble i hela mitt liv!!! För vi har fått lära oss att det är för svårt. Men Tony säger DET ÄR LÄTT och tar upp mig för att visa. Jag håller på att skita knäck och tänker att det här kommer gå åt skogen!!! Han kanske tror att jag gjort det här förut men det har jag INTE!!

Men tro det eller ej, det gick bra!

Watch this video on YouTube.

Meningen i Paso Doble är att mannen är matadoren och kvinnan är den röda capen. Hm…. Jag tycker mer att jag ser ut som en gammal trasig T-shirt men Tony håller allt måttet som matador.

Men vem fasen har sagt att det inte går att använda en trasig gammal T-shirt?! Det är ju de som är skönast o goast!! (point taken?)

Så, har ni något bra tips på hur jag ska lägga fram mitt förslag till Tony i morgon? Att bo i min byrå alltså?

 

7 svar på ”Tony Irving… He did it again!!

 1. Det vore kul att lära sig dansa… Jag kan ju typ principen, men vi har alltid varit så mycket tjejer att jag lärt mig att föra, inte följa! Det är ju hemskt mycket svårare att följa! Fast lättare när man har en kille som kan föra ordentligt har jag märkt…

  • Testa på tiodans, det är SJUKT kul!!! 🙂 Vi har haft tur på swing för det brukar vara rätt jämnt med killar och tjejer, det är inte lika kul att behöva dansa kille, jag håller med 🙁

 2. Förslag?! Äh, bara vik ihop honom och ta honom under armen! När han väl landat hemma hos dig kommer han va nöjd! God mat, dans, underhållning och ett evigt pimpande av naglar! Vad mer kan han begära? 😉

  Fasen vad bra det ser ut! Duktiga du!!

  Kram!

  • Ja men det är ju klart! Varför konstra till det liksom? Tack för tipset!!

   Åh, tack söta söta du!!! Jag tror inte alla håller med dig men jag suger åt mig som en svamp och säger TAAAAACK!!! <3 <3 <3

 3. duktigt du är. VIsade susanne o martina dina filmsnuttar.. först tony Hmmm sa de sedan sa jag hy att det var gustavs mamma.. VA !! Hur kan hon vara där o dansa med honom?? Var är dom… det lät som de ville komma o kolla… fast du kan la ha uppvisning här ute 🙂

  • Fniss, vad roligt! Vi kommer säkert ha någon uppvisning framöver. De på dansklubben hade uppvisning på kulturnatta i går kväll, men vi kunde ju inte vara med eftersom vi är här såklart. Jag är lite sugen på att dra igång en barn eller ungdomskurs i Tiodans men jag vet inte hur intresset är eller hur det skulle ordnas. Ska fundera lite på det.

 4. Pingback: Bondmoran och Tony Irving går igång på….. | Bondmorans Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.