Dusch och tröjor i träd

Att jag ALDRIG kan lyckas få med mig allt när jag ska iväg. Sist var det varma kläder, mobilladdare, kamera och lite annat som blev kvar hemma.

Denna gången fick jag med mig dem! Men glömde ombyte till morgondagen… Inte fräscht att ta på sig samma t-shirt idag igen som jag  svettades i igår.

Jag pratade med min lilla Bonde där hemma i går kväll. Tänk att jag saknar honom trots att jag bara är borta två dagar. Lillgubben min <3

Men i alla fall, jag berättade för honom att jag glömt ombytet hemma på stolen men att jag kom på en fiffig idé, att hänga ut tröjan utanför fönstret över natten. Och där stoppade Bonden mig och bad mig att SNÄLLA SNÄLLA häng INTE ut din tröja utanför fönstret för det kommer sluta med att du får springa ner till receptionen i bara BH och be dem hjälpa dig att hämta din tröja som hänger i ett träd på baksidan.

Hm, kanske inte helt otroligt nej…. Jag avslutade snart samtalet och öppnade fönstret och tog in min tröja. Jag behövde ju inte säga att jag redan hängt ut den? Eller?

Men den luktade iallafall snö, kallt och fräscht!

Nu har jag precis kommit ut från en låååång heeeet dusch, jag ser ut som en nykokt kräfta! Sååå sjukt skönt! Om en stund bär det iväg till ny dansdag med underbaraste lukt-hunken Tony!

(har jag talat om att jag inte hittade tillbaka till mitt hotellrum igår efter middagen? Jag mindes inte vilket nummer jag bodde på så jag fick springa tillbaka till mina vänner vid bordet och fråga var jag bodde… De måste tycka att jag är en mycket intelligent och värdsvan människa. Eller inte.)

 

 

2 svar på ”Dusch och tröjor i träd

 1. Men vad ÄR det med dig och packning!? En annan packar ju så att man skulle kunna överleva ett världskrig bara man ska bort över en natt. Du får fan ta och öva på det där! Hahaha!

  Men ja, det räcker ju att en utav er doftar underbart. Man vill ju inte ha en ”krock” av dofter”! 😉 Haha, underbara du!

  Kram!

  • Jag vet. Förr var jag hopplös åy andra hållet. Hade hur mycket som helst med mig.
   Nu glömmer jag allt istället o kommer fram med en tom väska… Haha

   Han luktade lika gott idag men han slapp min svettlukt för han hade en danspartner med idag så jag fick inte snuffsa en enda gång 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *