Striptease i Jokkmokk

Det måste vara kylan som tar på en…. Jag är totalt slut!!! Vi har ändå tagit det lugnt idag. Gick inte ut förrän vid strax efter 11 och kom hem vid tretiden. Softade lite och käkade mat och sedan slocknade jag vid sextiden och sov till nio. Var vaken en timme och nu har jag gått och lagt mig igen för natten.

Veka folk från söder, tänker de säkert de andra. Och de har rätt! MY GOD, det tar på krafterna bara att klä av och på sig alla kläder man behöver. Kolla bara, här kommer en stripteasefilm som Babbelpellen tog på mig när vi kom hem från marknaden idag.

Watch this video on YouTube.

 

Fattar ni eller?? Lager på lager får liksom en helt ny innebörd. Det känns som om man aldrig ska bli klar när man klär av sig.

Babbelpellen var envis som en gammal get idag när han skulle klä på sig och hävdade bestämt att han inte alls behövde tre par strumpor och tre tröjor osv. Så jag körde den gamla beprövade metoden som är så populär och uppskattas av alla barnpsykologer och pedagoger:

Hota och tvinga.

GÖR SOM JAG SÄGER SKITUNGE ANNARS FÅR DU INTE SPELA CS NÄR DU KOMMER HEM!!!

Det funkade.

Alla kläder åkte på i ett nafs och vi gick ut på marknaden.

Jag ska berätta mer i morgon för nu är jag död och det är så jobbigt att skriva då.

Nattinatti 🙂

4 svar på ”Striptease i Jokkmokk

    • Hrmpf… Vad menar du??? Att jag är en usel strippa? Jag som tyckte jag var helt fantastisk… som med allt annat så klart. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.