Sängläge – Check!

Nu ligger jag i sängen igen. Vi har så klart varit på marknaden idag igen. När vi kom hem sov jag i soffan en stund. Sedan flyttade jag mig till sängen och sov ett par timmar igen. Nu är kl tio och jag har gått och lagt mig.

DET ÄR NÅGOT SOM INTE STÄMMER HÄR!!!! Jag menar, jag är kvällsmänniska! Eller nattmänniska rättare sagt. Men inte här inte. Jag är helt död när kvällen kommer.

Och förlåt mig men jag är inte ens sugen på att blogga….. Hemma vill jag blogga hela tiden och jag kommer på massa saker jag vill skriva om. Jag VET att sista dagarna har varit skittrista här inne och att min blogg varit tråkigare än ett möte med försäkringskassan men jag lovar att bättra mig så fort jag kommer hem igen.

Det är något med luften här uppe som gör att all energi går åt till viktigare saker… Som att käka souvaskebab, eller åka hundspann.

FÖRLÅT!!!

I morgon är det hemfärd (tyvärr, jag trivs så underbart bra här uppe) och vi ska vara hemma i Växjö igen vid halv åtta på kvällen ca så om jag inte hör av mig innan dess så lovar jag i alla fall ett inlägg när jag kommit hem.

Jag har lite mer jag vill berätta om min kära Tony Irving också. Jag är inte riktigt klar där…

God natt på er!

2 svar på ”Sängläge – Check!

  1. Men du.. Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Ha inte dåligt samvete för bloggen!! Passa på och njut av din lilla semester och egen tid med babbelpellen :-).
    jag hoppas att resan hem blir lugn och du inte gör bort dig på bussen… 🙂

    • Okej… Haha. Det där dåliga samvetet är svårt att hålla i styr bara.
      Jag ska försöka att inte göra några stora tabbar… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *