Snacka om musikvariation

Jag ÄLSKAR musik! Och jag är verkligen en allätare, har alltid varit. Det finns självklart låtar jag inte gillar men jag gillar nog låtar ur alla genrer.

Igår kväll i lagårn gick jag som vanligt och lyssnade på Spotify i lurarna. Jag har en offlinelista på ca 3000 låtar som brukar rulla på i random ordning. Dessa tre kom på raken och visst är alla tre underbara, även om de är totalt olika (sätt på spotify och klicka bara på länkarna så går de igång).

Kristin Chenoweth – Lion Tamer – The Magic Show

Black Sabbath – Sabbath Bloody Sabbath

Kapten Röd – In Kommer Ting

Sedan kom en helskön låt som jag tycker att alla karlar borde lyssna på! Eller hur tjejer??

Mats Rådberg & Rankarna – (Det ska va’) Mulliga tjejer

Tjing på er. Nu ska jag gå ut till lagårn en liten sväng och lyssna på min Spotify-lista. Det är tur att jag inte fått upp den där webkameran än…. Det är ju inte lätt att vara normal där ute när man har massa bra musik i öronen. Kroppen vimsar liksom omkring lite som den vill då och det blir både bugg, samba och gött groove i lagårn emellanåt.

Måste ju se helt sjukt ut när jag svänger omkring därute i min ensamhet.

Men kul har jag 🙂

 

4 svar på ”Snacka om musikvariation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *