Filmstjärna?? Knappast….

Efter påtryckningar så lägger jag mig med benen i vädret och spelar död. Här kommer filmerna som inte blev som de skulle när jag spelade in filmen om e-cigen.

Efter dessa 4 misslyckade försök tog jag en paus och sedan när jag gjorde om så fick jag med det mesta utan större missöden och den har ni ju sett. Men här kommer de andra.

De är inte ett dugg roliga utan bara pinsamma men det var NI kära läsare som ville att jag skulle lägga in dem ändå så håll till godo…

Här är den första filmen. Jag kommer på efter jag sagt det att jag måste vara helt hjärndöd som börjar på ett sådant sätt. Så det är bara att börja om igen.

Watch this video on YouTube.

 

Här är nästa film. Monsterkatten svart flyger på min fot och tar ett ordentligt grabbatag med klor och tänder. Åh vad jag INTE tyckte om honom just då. Jag undrar om han har hört talas om kattbiffar? Eller helstekt katt kanske?

Watch this video on YouTube.

 

 

Och här kommer film nr tre. Den jag egentligen inte alls vill lägga ut… Jag är verkligen heeelt tom i balongen. Jag sitter och filmar men så vibrerar telefonen och jag tar upp den för att kolla och glömmer att jag filmar. Så jag börjar spela zombie-farm i stället.

Watch this video on YouTube.

 

Pinsammaste filmen är den här. Den gjorde jag efter Hajk filmen. Jag blev helt ställd när jag skulle börja och visste inte alls vad jag skulle säga. Att planera innan är liksom ingen ide för då glömmer jag bara av det…. Men jag inser snabbt att jag suger på det här med att filma så jag börjar vrålfnittra istället. Jag ska nog inte hålla på med film…

Watch this video on YouTube.

 

Så där. Bortgjord för tid och evighet och filmkontrakten är ett minne blott…

19 svar på ”Filmstjärna?? Knappast….

 1. Underbaraste Ch, det var länge sen jag skrattade så mycket 🙂 Tack för att du bjuder så mycket på dig själv. Sa jag att du är underbar? Din bonde kan inte ha en tråkig stund…. 🙂

  • Hm, jag vet inte om min lille Bonde håller med riktigt…. haha. Han tycker nog mest att jag är knäpp tror jag. Haha

 2. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

  JAG ÄLSKAR DIG! Du är helt underbar!!! Hahahahahahahaha! Detta var det roligaste jag har sett! Du borde videoblogga jämt! Hahahahaha!

  TACK! Du gjorde min kväll!

  Kram på dig galning!

 3. Hajk var det! 😀

  Jag håller med ovanstående, du borde videoblogga! Jag tror jag fått mitt roliga för en vecka framöver! <3

  Kram på dig, världens knäppaste bondmora (eller var det människa…?)! 😉

 4. ASG!! som vanligt måste jag säga att du förlänger mitt liv om man lever längre av ett rejält gapskratt! 😀
  Håller med ovan.. Börja video blogga!
  Älskar dig CH.. 🙂

  • Haha. Woho då har jag gjort världen till en bättre plats om jag har förlängt ditt liv en aning <3

   Jag HAR börjat videoblogga lite. Vad tycks so far?

 5. Den andra när du håller på att välta kameran o mörda katten var nog den roligaste! Skicka INTE in den som CV till ”katthjälpen”! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.