Dagens Tips! Alla hjärtans dag

I morgon är det alla hjärtans dag. Ni har väl inte glömt det? Här får ni lite tips på hur ni kan överraska era nära och kära lite extra 🙂

Blommor är ju en klassiker och är aldrig fel! Förutom till mig då som tar ihjäl alla blommor jag får. Men snittblommor funkar även till mig för de dör ju ändå efter ett tag. (Hör du det Bonden? Ett gäng röda rosor hade inte varit fel….)
EUROFLORIST kan man skicka blommogram, enkelt och smidigt.

Om man inte vill vara som alla andra och skicka blommor så finns det en nätbutik som heter BLUEBOX. Jag har tipsat om dem förut för de har så sjukt härliga presenter!!! Till både honom och henne. Även om ni inte har någon present till alla hjärtans dag att fixa så gå in och kolla i alla fall för de har helt underbart roliga prylar. ME LIKE!!!

Skulle det nu vara så att du inte gillar blommor och mot förmodan inte hittar något på Bluebox så har jag ett tips till. TÅRTA!!! Alla gillar ju tårta, eller hur! Så skicka en tårta vet jag. Eller en semla… Klicka in er på SKICKATÅRTA.SE och välj vad ni tycker ser gott ut, det bakas och skickas på den dag du valt. Helt perfekt!

Så där, nu har ni fått lite tips till alla hjärtans dag. Lycka till!

6 svar på ”Dagens Tips! Alla hjärtans dag

  1. Kan bara rekommendera euroflorist.
    Skickade en bukett genom dem förra året och fick höra att buketten var fin och höll sig länge.
    Har självklart lagt in en beställning till gubben som han får imorgon. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *