Det där med olika ställningar

Alla tycker vi ju olika och det finns många ställningar som säkert är bra men för mig finns bara en!! Inget snack om saken. Bonden tycker att jag är lite konstig men det gör de flesta andra också så vem bryr sig?

Jag tycker ju att den ställningen som många andra kör är svår, det passar liksom inte min kropp. Jag gillar att ligga på rygg med fötterna rätt upp i luften och bara köra på så att säga.

Så här:

Watch this video on YouTube.

 

Det finns inget bättre sätt att smörja in fötterna, de sitter ju som sagt rätt långt ner…

Jag får be om ursäkt att det blev filmat på nära håll där men eftersom jag precis kommit ut ur duschen och inte har några kläder på mig så fanns det inget annat alternativ… Jag vill ju inte skrämma bort er från bloggen för all tid och evighet!

Men nu vet ni hur ni ska göra när ni smörjer fötterna!

Vilken tur att jag finns och kan hjälpa er.

Jag är den mest hjälpsamma människa som finns. Faktiskt!

 

8 svar på ”Det där med olika ställningar

  1. Tycker dina fötter ser ut att sitta rätt långt upp jag ;P
    Får nog lov att träna lite yoga några veckor först innan jag kan smörja som dig – kommer det någon bra yoga video här på bloggen snart – blink, blink 😀

  2. Pingback: Hade Bambi fotcreme? | Bondmorans Blogg

  3. Pingback: Pirr-i-Pungen-Pedikyr!! | Bondmorans Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *