Bra där…

Alltså hur lyckas de? Jag tror att de är värsta atleterna och akrobaterna när vi inte tittar på. Eländiga kossor! En del är hopplösa med att trassla in sig i allting. I går kväll var det en av kossorna som trasslade in hela huvudet i slangarna till mjölkmaskinen. Jag kunde tyvärr inte ta kort på henne för hon höll på att dra sönder alltihop.

Jag fick springa runt till foderbordet och försöka trassla ut henne. När jag var klar gick jag runt igen lagom till att hon hade trasslat in sig igen…. De tycker verkligen det är SKITKUL att sticka in huvudet och trassla in allt och sedan dra allt vad de orkar så slangar, pistoler och mjölkorgan ryker all världens väg. PUST!

481 var lite lugnare och trasslade bara in benet.

Eller förlåt, glöm allt jag skrev innan.

Självklart har jag LÄRT henne att göra så här. SE vad duktig hon är!!

😀

 

6 reaktion på “Bra där…

  1. Du har väl sett Mamma Mu. Hon kan både simma, dansa, gunga, klättra i träd. Varför skulle inte dina kossor klara av det 🙂

  2. Jag kan liksom se stora likheter mellan din fotsmörjningsfilm och kornas trassel så jag är inte direkt förvånad. Den där Bonden du har kan inte ha det lätt inte. LOL

    • Hm, det kanske jag inte har… Men det är munstycket som kopplar ihop mjölkmaskinen med mjölkledning och vakumledning 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *