Tävling hos Bondmoran

AVSLUTAD

Nu är det dags för tävling igen!! Jag har inga superpriser eftersom jag tyvärr inte har några ”sponsorer” som ställer upp med priser. (Hör ni det nu alla coola företag där ute, jag vill ha fräcka priser till mina läsare!!!)

Men denna gången har jag försökt att piffa till det lite med ett superpris med armband och ring från Pilgrim.

Det är enkelt att ställa upp!! Det enda du behöver göra är att gå in på BONDMORAN på facebook och gilla sidan (om du inte redan gjort det) och dela detta inlägget. När du gillat och delat så skriver du bara ”gillat och delat” i kommentarerna (på inlägget på facebook) så är du med i tävlingen.

Om du inte har facebook eller inte vill använda det så kan du istället länka till min blogg via din hemsida eller liknande. Då skickar du bara ett mail till mig på klockaregard@hotmail.se där du skickar med en länk till ditt inlägg så är du med i tävlingen.

Om du vill ha 2 st lotter så kan du både gilla och dela på Facebook OCH länka till mig på din blogg/hemsida så har du dubbla chanser 🙂

Jag kommer dra en vinnare på fredag om en vecka (2:e mars).

Här är vinsterna du kan välja mellan:

1. Två stycken nagellack! Ett superfint från Kleancolor med hjärtan och ett genomskinligt från Maybelline New York.
 

 

2. Två stycken pocketböcker. Självklart spännande och fängslande böcker!!

 

 

3. Superfint armband och ring från danska Pilgrim. (självklart är de nickelfria)

 

4. Vill du mot förmodan inte ha något av ovanstående men älskar svamp? Då kan du istället välja 100g valfri torkad svamp. Motsvarar 1 kg färsk svamp. Jag har massor med goda svampsorter hemma och varför inte passa på att välja lite av varje.

 

Denna gången kommer jag inte lotta ut mina barn… Jag kom på att jag behöver dem till lite saker här hemma så det ställer till det om jag lottar ut dem.

Så ni får helt enkelt nöja er med de priser jag lagt in ovan.

Lycka till!!! 😀

 

 

21 svar på ”Tävling hos Bondmoran

 1. Kan du skiljas från 2 hela flaskor nagelack ;D
  Jag har en liten förfrågan till kära fröken duktig – kan du inte starta en egen blogg? Namnförslag: Alltombondmoran

 2. Härligt jag har aldrig hört din blogg titel förut men jag ska skriva upp den, tyvärr har jag ingen blogg själv. Tävlingen delade jag på face book.

  anette

 3. Hej! Jag är gärna med & testar lyckan lite 🙂
  Jag har delat & gillat din sida på facebook,har tyvärr ingen blogg men håller tummarna ändå & hoppas det räcker ändå.Både naglacket & pilgrimsettet var fina vinster svårt & välja om man nu skulle ha en så tur! 😉

 4. Pingback: En Bondmoras bekännelser, del 5 | Bondmorans Blogg

 5. Pingback: Smarta ungar, korkade hundar och…. nagellack! | Bondmorans Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *