Säg att jag är bäst! Säg att jag är vacker!!

Jag har för mig att jag har berättat det här för er en gång men jag hittar inte inlägget!! Det var för ett tag sedan när jag mjölkade, jag stod mellan två kor när jag skulle böja mig ner och plocka upp något från golvet. JUST DÅ bestämde sig den ena kossan för att ställa sig tätt intill den andra kossan….

Och där stod jag med nyllet fast mellan två koskinkor. Jätteskönt verkligen!

Jag skrev till er då att det var inte läge att ta en bild precis så jag bad om ursäkt att ni inte fick någon bild just då.

Men eftersom jag är en så fantastisk bloggare som gör allt för mina läsare så har jag gjort en bild till er som visar hur det antagligen såg ut:

Säg att jag är vacker!!

Kom igen!! SÄG DET!!!

10 svar på ”Säg att jag är bäst! Säg att jag är vacker!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.