Hade Bambi fotcreme?

Ni har ju sett mitt fantastiskt fiffiga sätt att smörja in fötterna. Men vi har ju inte riktigt pratat om det där med vad man använder att smörja med. Jag har haft en och samma fotcreme i många många år. Den är rejält fast i konsistensen och blir som en hinna med gladpack runt foten. Skitskönt!!!

Men nu var den slut och jag tog en annan fotcreme så länge.

(Och JA!! Jag har smurfar på mitt nattduksbord… det har väl alla??!!)

Jag tänkte att den här cremen får duga så länge men ALDRIG att jag smörjer in mig med den igen!! Den var ju värsta slipprig!!

Jag kan inte åka skridskor MED skridskor på mig men det var ÄNNU svårare utan skridskor om man säger så… Jag for omkring på vardagsrumsgolvet som Bambi på hal is och höll på att drutta rakt in i akvariet! Som tur var så ramlade jag omkull precis innan och drog bara med mig en ljuslykta i fallet. Som vanligt var det min stackars bakdel som fick ta största smällen.

Gösta Petter vad hal den var (fotcremen, inte bakdelen)!! Och lös som bara den (fortfarande fotcremen), trots det så sjönk den inte in i huden. BLÄ!!

Vill jag åka skridskor så åker jag till ishallen, inte tusan åker jag och köper en fotcreme!!! Nä den kan de få behålla i affären. Det får bli rivjärnsfötter istället tills jag fått tag i min gamla trotjänare igen!

 

Dagens Tips:
Här kan man också köpa gosiga cremer för hela kroppen! Ta er en titt 🙂 

8 svar på ”Hade Bambi fotcreme?

 1. Jag har ju ett hemligt förhållande med Helosansalvan. Den borde väl ni ha litervis med ni som har gård?! 😉
  Skulle Freddy kasta ut mig skulle jag ta med min iPhone, Handspriten…och Helosansalvan. Hahaha

  ”Gösta Petter” ?! Hahahaha, vem fan säger så?! Hahaha, eller ja….det är antagligen såna som inte svär lika mkt som jag… 😉

  Kram snygging!

  • Ja, vi har litervis med helosan i lagårn men jag har aldrig använt den till mig själv… Kanske skulle ge den ett försök. Jag tycker bara den ser kladdig ut dock… haha

   Hahahahaha, jag läste upp din kommentar för familjen nyss och frågade dem ”vaddå, alla säger väl gösta petter”?

   Men jag fick inte det svar jag förväntade mig, alla började asgarva och sa att det gör man verkligen inte. MÖJLIGEN om man är en tönt så kan man säga GÖTA petter men inte GÖSTA petter.

   Hm, tusan också….

   Kram goding <3

    • Jag har också upptäckt det… Jag var på bloggmingel med bästa Meekatt och hon hade helosan med sig och sedan dess är jag fast. BÄST i världen!!!

 2. Ha ha, kul att höra uttrycket ”Gösta Petter”… det sa alltid min pappa. … och det säger jag oxå! De kan du hälsa din elaka familj 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.