Jag vill jag vill jag vill!!!

 

Jag vill resa utomlands!! NU! Idag helst! Jag är så sjukt sugen på att åka och sola, bada, dricka drinkar, titta på solnedgången eller vad som helst. Tyvärr är ju inte Bonden lika förtjust i att resa som jag är… Han förstår inte varför man ska åka iväg någonstans när man kan vara hemma och jobba?

Pust!

Sist vi var utomlands var för 4 år sedan när vi var i Thailand. Och jädrar vilken underbar resa vi hade!!! Nu kommer ett långt inlägg men det är ingen fara, det är mest bilder…

Först och främst var ju Babbelpellen 6 år då och han var på ett strålande humör från att vi åkte tills vi kom hem. Han ÄLSKADE det!! Han babblade med alla, även Thailändarna, trots att de inte förstod och han drack drinkar, badade och jagade kräftor hela dagarna.

Han var i paradiset sa han!


Lite motion är ju aldrig fel…


Favoritdrinken hette Shirley Temple och det slank ner många sådana ska ni veta!! Man behöver ju dricka mycket när det är så varmt och vem vill dricka vatten liksom?? När det finns röda sockerbomber med fint pynt och allt…


Den där jädra spannen gick han med i näven hela dagarna. Den fyllde han med eremitkräftor och krabbor som han sedan gick och lade på oss när vi solade. Jätteskönt….


En stackars eremitkräfta som hamnat i Babbelpellens klor…

Inte ens de stora krabborna undgick Babbelpellen…. Men ibland var det Babbelpellen som hamnade i deras klor istället vilket jag tyckte var vansinnigt roligt och skrattade åt resten av dagen!!


Själv spenderade jag dagarna med motion och strikt diet… Motionen bestod av att vända sig från mage till rygg och vise versa, dieten bestod väl mest av nudlar, skaldjur, drinkar, glassar, fruktshakes och allt annat gott man kunde mumsa i sig. Det blev några kilo plus när vi var där….


Min favoritdrink med Cocos. Mums!!


Självklart hade jag lackade naglar även där. Gula som matchade solen och humöret 🙂


En mindre trevlig upplevelse var vattenlopporna som fanns på en av stränderna som vi SJÄLVKLART besökte första dagen…. Jädrar i min låda vad det kliade!!! Jag fick massa klådstillande av hotellpersonalen (underbara människor…. jag älskade dem allihop. Tyvärr fick jag inte ta med mig dem hem. Tusan också!)


Solnedgångarna på vår strand var helt underbara!!! Några kvällar tog jag massage nere på stranden i solnedgången och SWEET LORD vad underbart det var. Bara det är ju värt att åka dit igen för! Hade massagen gjorts av Johny Depp istället för en liten Thailändska så hade upplevelsen varit total!


Våran favoritstrand: White Sand Beach. Här var vi varje dag!!

Djur fanns det så klart även i Thailand, GREAT!! (tyckte inte Bonden dock). Vi red på elefanter en hel dag i djungeln. Fröken Duktig höll på att skita på sig och Skräpfian vägrade att ens kliva på först. Men när hon fick ”åka” med pappa så gick det bra. De enda som njöt av den färden var nog jag och Babbelpellen… Men OBOY vad vi njöt! Vi passade på att njuta för allihop och dessutom tala om det om och om igen. De andra var jätteglada….


Ödlor fanns det med till min och Babbelpellens stora glädje. Ûbersöta små ödlor som sprang omkring i hotellrummet på nätterna och lät som små barn som skrattar. Oj vad Bonden blev glad när han upptäkte det…. NOOOT!  Jättekul tyckte jag!

Precis utanför vårt hotell gick det massa bufflar. Helt fritt!! Helcoolt!! Eller ”skitläskigt” enligt Fröken Duktig och Skräpfian


Den här ap-skrutten bråkade jag med! Han var skitdum och ville ta mina nötter!!! Jag hade köpt en påse nötter och en klase små bananer att mata aporna med men han ville ha alltihop så han hoppade upp på min mage och slet tag i påsen med nötter. Antagligen trodde han att jag skulle släppa taget i blotta förskräckelsen men då hoppade han på fel Bondmora!! Det ska han ha jäkligt klart för sig!!

Så där hoppade jag runt med en apa på magen och vi drog och slet i varsin ände av den där nötpåsen tills hela påsen gick sönder och nötterna for ut över hela marken.

Jädrar vad nöjd han blev terrorist-apan! Där sprang han och plockade nötter och flinade åt mig (jo! apor kan visst flina!!).

Fiskar fanns det så klart gott om…. (Daahh…) Men jag fick ensam åka iväg till Similan Island och dyka för ingen annan ville åka med mig! Mesproppar!!

Gösta Petter vad underbart det var!!! Så vackert och så sjukt mycket vackra fiskar. Jag låg i blöt heeeela dagen så när jag kom hem var jag som ett russin och dessutom knallröd på hela ryggen. Men det var det värt!!

Men som sagt, nu är jag sugen på att ut och resa så jag satt och surfade runt lite på olika resor och resebolag. Jag hittade SEMBO som hade massa fina erbjudanden just nu. Pust!! Visst är det så att man MÅSTE utnyttja om de har erbjudanden? Man kan ju inte bara låta det vara eller? Jag försöker intala Bonden att det är så men han är inte riktigt inne på den linjen. Han menar att man bara kan klicka ner sidan och strunta i det.

Han har SÅÅÅÅ FEL!! Eller hur? Håll med mig nu för bövelen så jag får åka iväg och gotta mig lite. Ni får ju följa med, på sätt och vis. Så kom igen nu!

Kolla DETTA tex, visst ser det lockande ut? Eller kanske en vingård i Italien?.

Åh, jag VILL, jag VILL, jag VILL!!!!!

 

22 svar på ”Jag vill jag vill jag vill!!!

 1. jag vill också!!! kanske ngt tillsammans i sommar.
  Kom på ngt bra som inkluderar hela min familj och din (de som vill) fast bonden är ju ett givet inslag.
  Jag ska några dagar till Nice nu i maj, det ska bli härligt.

  • Det hade varit så roligt!! Jag ska försöka fundera ut något 🙂 Men vi måste ha en anställd först så någon kan ta hand om gården…

 2. Jag håller med bonden, jag ( naturligtvis hehe). Det är bäst hemma i soffan 🙂
  Och du ska ju snart ut och resa. Du ska ju göra Stockholm osäker… Du måste berätta vilket datum det är så jag Inte är där då… 🙂

  • Hrmpf! Fattades bara annat…
   Stockholm?! De kommer FIRA att jag kommer. ÄNTLIGEN ÄR BONDMORAN HÄR!! Wohoooo, äntligen händer det något i den här vissna staden! De kommer sätta upp flaggor och girlanger med ”Bondmoran” skrivet i blingbling överallt!! Fattar du ingenting eller? Du har ju noll koll liksom! 😉

   • Hm jag skulle kanske hänga upp en skylt på vägen med ”we love bondmoran” när ni åker förbi… 🙂

    • Självklart!!! Med bling-bling på och målad med nagellack! Helst upphängd på en ko. Fixar du det? 😀

     • njaaaaa, en kossa kaan vara lite svår att få tag på… Jag tror inte närmaste ko bonde gillar om jag snor en av honom :-). En det där med nagellack… Då jag inte passar i sånt så har jag inte det hemma. Nöjer du dig med Faluröd? 🙂

 3. Ledsen…ännu en som röstar på Bondens filosofi om att hemma alltid är bäst. Heja Bonden…stå på dig :0)

  ”Borta bra, men hemma bäst”….så varför åka hemifrån ?????

  (Min man håller med mig…dock inte vår döttrar :0)

 4. hahaha, vad jag bröt ihop när jag läste om ”snattar apan” ! 😀 xD Restan av familjen i soffan bara tittade på mig!…. Undra varför? 😉 Tycker du o jag får åka på safari i Sverige någon dag! ÄLGSAFARI!!!!!!!!! 😀

 5. Vad är det här för tråkmånsar?! 😉 Jag skulle fan byta hela min familj mot en vecka på en vingård i Italien!! Jag skulle kanske ångra mig efteråt men ÅH!! Resa!!!!

  Underbara bilder!! Känns tryggt att ha med dig i Sthlm ifall någon attackerar mina nötter! Hahaha

  Kram på dig snygging!

 6. Självklart måste ni åka, bönder behöver väl spara varje krona de kan ;D
  Fröken Duktig, Skräpfia och Babbelpellen kan väl passa lagårn så kan du och Bonden ha lite kul på tu man hand….

 7. Pingback: Vill ni ha mig som resereporter? | Bondmorans Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *