Morsans naglar

Mor och Far var här och hälsade på en sväng igår. TUR DET!!! Mitt lack hade inte skavt av någonting och Skräpfian, den svikaren och skitungen, hade lackat sina naglar själv!!! Har ni hört på maken till oförskämd unge??!!

Så jag hade ingenting att lacka på för Bonden totalvägrar ännu. Så då flög jag på mor min med nagellacksflaskorna i högsta hugg!

Det är kul med henne för hon frågar aldrig innan vad jag ska göra utan hon bara sätter sig vid bordet och babblar på tills jag är klar (om jag är största klantskallen i vårt avlånga land så är hon den största pratkvarnen…). Sedan kollar hon vad jag gjort och blir hur nöjd som helst.

Kan ju inte bli bättre!

Så här blev det denna gången:

 

Förra gången var jag inte riktigt lika lekfull utan då blev det så här:

 

Jag fick förresten värsta tungkyssen idag!!

Av en kalv.

Inte alls skönt!

 

 

3 svar på ”Morsans naglar

  1. men du har ju sagt att babbelpellen pratar hela tiden och nu mamma pratkvarn…. vem är värst? du själv??? fniss

    • Självklart inte jag! Hur kan du tro något sådant? Det gick nog i arv från min mor och direkt ner till Babbelpellen helt enkelt. Det MÅSTE vara så. Dessutom är Bonden en rätt så ordentlig pratkvarn han också så han har ju att brås på den lille godingen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *