Utmanad och utmaning

Jag har blivit utmanad! Av underbaraste Meekatt. Utmaningen var att på bloggen avslöja 5 saker som ni inte vet om mig… Hm, det känns som om ni redan vet det mesta och mycket har jag ju avslöjat i min serie ”En bondmoras bekännelser”.  Men jag ska nog lyckas hitta 5 nya saker som ni inte vet än.

1. Jag var en skitunge när jag var liten… Ett bra exempel på det var när jag var runt 8-10 år och var på läger. Jag tyckte det var skittråkigt!! Dessutom var det en av de andra tjejerna som var där som var så sjukt taskig hela tiden och retades, knuffades och var en snorunge av stora mått. Så jag gav igen…
Först ringde jag mina föräldrar och bad dem hämta mig. När de kom så gick jag in i baracken och packade ihop min väska. Vi hade alla våra kläder i sänglådor under sängarna så jag drog ut snorungens låda och satte mig och pinkade i den… Sen åkte jag hem.
Helt sjukt idag när jag tänker på det men då tycker jag det var helt underbart genialiskt och jag satt och log hela vägen hem…

2. Jag har tvångstankar. Det gäller många saker. Efter varje ko jag har mjölkat så måste jag klappa henne 3 snabba gånger på rumpan. Inte 4 och inte 2. Det måste vara 3 gånger i snabb följd, blir det inte rätt måste jag göra om det. Bonden tycker att jag är knäpp. Och det har han ju rätt i. Mina barn tycker också att jag är knäpp. Kossorna bryr sig inte.

3. Jag är världens bästa mamma! Jo, ni vet ju alla redan att jag är bäst på allt men just det där med mammarollen är jag extra bäst på. Jag är väldigt pedagogisk och uppfostrar mina barn enligt konstens alla regler. Jag tror att både Skräpfian och Fröken Duktig kan intyga hur fantastisk jag är.

Babbelpellen har nog fått en lite lättare uppfostran då han är sladdis och pojk… Jag har nog haft en tendens att sätta honom på pedistal:

 

4. Jag har en tatuering på benet som föreställer….. Mig själv. När jag gjorde den där tatueringen frågade Babbelpellen tatueraren om det var vanligt att folk gjorde självporträtt.
Svaret blev: ”Nä, det är nog bara de mest egocentriska som gör det”.
…. hm.

5. Jag är en bekräftelsejunkie… Det är nog därför jag bloggar tror jag. Jag ÄLSKAR alla era kommentarer och får dåndimpen när jag ser att ni inte kommenterat något inlägg eller om besökarantalet på bloggen gått ner någon dag. Då skriker det i hela kroppen ”TYCKER DE INTE OM MIG LÄNGRE???” Och sedan nästa dag blir jag glad igen när jag ser att det bara var tillfälligt. Bloggläsandet går alltid ner något på helgerna har jag märkt, sedan på måndagen så är det på topp igen 🙂

Sådär, det var 5 avslöjanden från mig. Jag hoppas att det blev ”mission accomplished”, vad säger du Meekatt??

Nu skickar jag utmaningen vidare till dessa 5 härliga bloggare:

1. Monas Universum
2. Ketchupmamman
3. Alltombondmoran
4. Maria Montazami  (jag har skrivit det förut men jag skriver det igen. UNDERBARA MÄNNISKA!!! Jag önskar man kunde köpa henne <3)
5 . Mirka

Jag hoppas ni hänger på! 🙂

 

8 svar på ”Utmanad och utmaning

 1. Hi, hi – dina idéer började visst tidigt, kissa i lådan 😀 Ha, där fick hon!
  Älskar din blogg och läser allt även om jag inte hinner in varje dag…
  Montazami är ju nästan lika härlig som dig!

  • Du… Det DÄR tog jag åt mig!!! Montazami är NÄSTAN lika härlig som dig…. WOW!!!! Hon är härligast i hela universum och då innebär det att jag är…. är…. härligastAST i hela universum!!! WOHOOOO XD

 2. Misstänker att bilden på tjejrna är från High Chaparall, men tror att styrelsen i BRF där jag bor snart införskaffar en sådan och istället för skällsbrev till alla medlemmar ställer de (icke namngivna) utskällda (som nästan alla vet vilka dom menar) i en dylik skamversion på en av gårdarna……. Shit hoppas att inte Todde hittar den, då ligger jag illla till 😉 och ungarna 😀

  Då det är en av styrelsemedlemmarna som springer runt och delar ut skamlapparna så har jag som plan att hitta på något varje dag som renderar ett skällsbrev får se hur länge hon orkar mohahhaahhahhaa.

  • Japp high chaparall 🙂
   Haha ja gör det och berätta sedan hur det gick… Och om du blev bjuden på begravningen 😉

 3. VAR blev min kommentar av?! Vafan! Har ju kommenterat den här för läääängesedan! Haha

  Men återigen – väl utrförd utmaning! MVG!
  Självklart var du en riktig skitunge när du var liten, haha. Vi kan nästan tänka oss det! 😉

  Tvångstankar verkar vi allihop…känns tryggt!

  Hahaha, underbar bild på tjejerna! Var hitttar man sån inredning! 😉

  Vi ÄLSKAR dig! Det vet du! Till och med på helgerna, hahaha. Keep up the good work!

  Kram snygging!

  • Ingen aning. Uppäten av cyberspace antar jag…

   Yeii jag fick godkänt 🙂

   Inredning finns att beställa via familjeliv…. Hahahahaha

   Kram underbaring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *