Big Brother och larver i öronen

Jag hade bestämt mig att jag ABSOLUT INTE skulle skriva om Big Brother här på bloggen… Trots att hela familjen sitter klistrade varje kväll kl 22 och dessutom har vi 24-7 så det blir att det står på nästan för jämnan här hemma.

Men nu MÅSTE jag skriva. Jag blev så sjukt förbannad idag!

Om ni mot förmodan inte vet vad Big Brother är så kan jag tala om att det är en dokusåpa där de tar ca 17 idioter personer och knör in dem i ett litet hus fullt med kameror och så filmas de dygnet runt. Där bor de i tre månader och utför lite tävlingar osv och varje vecka åker 1 av dem ut.

Det låter säkert as-trist men det är sjukt kul att följa dem ska ni veta och reklamen ljuger inte –  det ÄR beroendeframkallande. Nästan lika mycket som nagellack, bloggning och coca cola.

Idag hade de en tävling där deltagarna skulle stå med en tratt runt huvudet och den skulle fyllas med zophobas-larver. Deltagarna ville plugga sina öron men det fick de inte. Och de fick också reda på att larverna INTE bits….

ELLER HUR!!!!!!!!! De bits så in i helsike kan jag tala om!! Jag matar nämligen mina djur med sådana och jädrar vad de bits när de vill.

Och SJÄLVKLART ska man plugga öronen så de inte kryper in. Men de fick de inte.

Vilket såklart resulterar i att stackars Joe får en larv som kryper in i örat och biter honom så in i helgonaland! Han skriker och ber om hjälp och blir totalt ignorerad… När de väl fattar att han menar allvar försöker de pilla ut larveländet med ett par glasögonskalmar….

Heeeelt idiotiskt. Nu har han tydligen en spräckt trummhinna (?) och går på penicillin.

Jag FATTAR inte hur de kan vara så sjukt korkade att de inte fattar att larverna kryper in i öronen om de inte pluggar för!!!

Kanske ta reda på fakta först?? Daaahhh…..

Jag har också haft djur i örat (läs HÄR) så jag vet hur det känns. Inte så nice!

Jag lovar att inte skriva om Big Brother igen, och att inte skriva så trista inlägg men jag var tvungen att ryta av mig lite åt idioterna! Synd att de inte är lika smarta som jag….

 

 

2 svar på ”Big Brother och larver i öronen

  1. Men suck. Jag skulle aldrig titta frivilligt. Särskilt inte efter detta inlägget. Hur dumma kan de bli?! Men men, jag tittar garanterat på program som andra klassar som skit sä vem är jag att dömma? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *