Igenkorkade handfat och korkade Bönder

Det är inte ALLTID bara jag som misslyckas och tabbar mig i den här familjen. Även om det tyvärr oftast är så.  Det händer faktiskt även Bonden ibland.

Förra veckan hade vi stopp i avloppet i handfatet på ena toaletten. Självklart tänker jag inte ens försöka att fixa det då det antagligen slutar med vatten på hela golvet och över hela mig, blåmärken i pannan, ett avlopp som inte alls funkar bättre än det gjorde innan och att Bonden i alla fall får ta över (ja, det HAR hänt någon gång förut…).

Bonden plockade ut lådor och skåp under handfatet och skred till verket. Men ihop med gojsemojset som kom ut ur rören när han skruvade isär dem så åkte även packningen med. Och alltihop hällde han ut i toaletten och spolade ner… Gu’ så korkat! Så skulle jag ALDRIG ha gjort!

Och utan packning gick det inte att spola vatten så lådorna fick stå kvar på golvet så ingen använde handfatet av misstag. Så i flera dagar sprang jag till andra toaletten varje gång jag skulle tvätta händerna eller borsta tänderna.

Till slut ruttnade jag och frågade Bonden om han tänkte fixa handfatet någon gång så man slapp springa mellan toaletterna som en stolle.

Bonden: – Va? *tittar på mig som bara karlar kan, och fortsätter sedan*

– Det lagade jag ju samma kväll som jag började med det, jag åkte ju och köpte en packning.

Jag: – MEN GUDARS SKYMNING människa!!! Kan du inte säga det då??? Eller stoppa in lådorna igen så man vet att det är okej och går att använda? Här har jag sprungit i flera dagar mellan handfaten och morrat över att du shabblade ner packningen i holken.

Bonden: Stod lådorna kvar på golvet? Det har jag inte märkt…

Suck. Ska man ens svara på det eller? Är det någon idé liksom? De står ju bara mitt på golvet så man slår tårna i dem varje gång man går in på toa.

Nästa gång rensar jag rören själv.

Eller inte….

 

9 svar på ”Igenkorkade handfat och korkade Bönder

    • OMG!!!! Hahahahaha!!! När jag läste din första mening ”hahaha! men BONDEN då?!” så trodde jag du kommenterade mitt inlägg där Korvhunden ligger med drulen i vädret….. Höll på att dö en stund där…. hahahaha

  1. Fniss, det är inte dumt att kunna fixa lite själv ibland. Men man får inte skämma bort den andra halvan heller. Då kanske man får fixa allt i slutänden 😉

    • Precis!! Om man visar att man kan så är det ju inte så bra…. Det räcker att man VET att man kan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.