I’m the one and only BONDMORAN

Jag brukar få så härliga kommentarer av folk i min närhet. Självklart väljer jag att ta varenda kommentar som en komplingang som den optimist jag är. Några exempel är när jag och Bonden var i Växjö häromdagen.

Vi gick och pratade om Big Brother och hur knasiga alla är. Då säger Bonden att ”Tja, vi är väl alla lite knasiga fast bara på olika sätt”. Sedan tittar han på mig och säger ”fast det märks ju mer på vissa….”

Hmmmm….

Och i går när Prince Charming var här och vi tog hand om disken efter maten, så passade jag på att sjunga lite för honom. Jag sjöng låten om ankan, minns ni den? Finns HÄR annars.

Men jag gjorde mina egna små varianter av den, en operavariant som var sjukt vacker, en lite poppig variant som gick att vicka på rumpan rätt bra till. Som avslutning körde jag en hårdrocksvariant med tillhörande headbang.

Då tittade Prince Charming ner på Korvhunden och sa ”Det är ju till och med så DU framstår som normal”

Men som sagt, jag tar allt som komplimanger och låter mig inte nedslås av andras små pikar mot min fantastiska person. I’m THE Bondmora liksom!

16 svar på ”I’m the one and only BONDMORAN

  1. Hahaha ! Åh vad jag älskar tokiga människor ! Spontana, glada, lekfulla och framförallt tokiga !! Som du…

    • Naw… underbara du! Tack så jättemycket 🙂 Skönt att det är folk som uppskattar att man inte riktigt är som man ska… haha

  2. Sv Jättekul att du är med och tävlar om en Wigglekart hos mig 🙂 Vinnaren kommer kontaktas både genom blogg och mail, så håll tummarna 🙂

  3. Du sköna stölliga bonnmora, sitter här å skrattar för mej själv, snart kmr väl gubben med en tvångströja för han tror att dä slagit runt på mej 🙂 Kram på dej, å fortsätt skriva, helst 7 ggr per da 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.