Nu har jag pillat gärnet!

Ni vet ju att jag är hopplös med det här med att PILLA. Jag kan inte sluta pilla, jag måste pilla lite till och lite till. Det gäller allting, vad jag än gör.

Och även då när jag målar naglarna…. När jag väl lagt ett lack och bestämt mig för att BARA ha det lacket och inte göra massa annat på så dröjer det inte länge innan jag är där och pillar med lite andra färger, glitter, stenar eller vad som helst.

Så denna gången när jag lackade så bestämde jag mig för att göra den pilligaste manikyr jag kunde tänka mig så att det INTE FANNS något mer att pilla dit sedan.

Jag lyckades…

Snacka om pilligt!! Och det finns liksom inte mycket plats kvar att pilla dit saker.

Trots det så var jag sååååå nära att sätta dit lite paljetter på prickarna eller lite glitter på ränderna. Hela min kropp skriker att jag måste pilla lite till….

Men jag klarade mig. Idag ska jag göra nytt!

Och ja, jag har skurit mig. Vid nagelbandet!!! Om man nu nödvändigtvis måste skära sig, varför ska man då skära sig just vid nagelbandet???? Kan man inte skära sig på något lämpligare ställe? Typ halsen eller något.

Jag menar NAGELBANDET!!!! Daahhh…

6 svar på ”Nu har jag pillat gärnet!

  1. ”Kan man inte skära sig på något lämpligare ställe? Typ halsen eller något.” Hahaha, du är inte klok någonstans! Men ja, med tanke på din ”pilleri-mani” så förstår jag nästan dig! 😉

    Alice målade mina tånaglar igår – du hade gråtit om du sett det. Där snackar vi inte ”pilleri” direkt…det var med…målning med stor roller…skjut mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *