Pirr-i-Pungen-Pedikyr!!

Ja, det måste ju vara något sådant! Jag låg i sängen och förberedde lite pedikyr när Bonden kom instövlande och tittade på. Ni vet ju hur jag gör när jag smörjer in mina fötter. Har ni missat det så finns det HÄR.

Jag smörjer och fixar till nagelbanden i godan ro när jag upptäcker min åskådare som med ett stort leende på läpparna frågar om det inte är dags för lite Bonde-Pök. Tydligen har han fått lite pirr i pungen när han studerat mina pedikyr-konster.

Tja, varför inte? Fördelen med att vara bonde är väl att man kan passa på dagarna när ingen annan är hemma. Så det var bara att pöka på allt vad man orkade.

Och det är sannerligen inte mycket nuförtiden… Jädrar i min lilla låda vad trötta vi blev. Man är inte riktit ”fit for fight” längre om man säger så. Det skulle behövas en vecka på vilohem efter varje gång.

Men vem har tid med det? Jag håller ju på att fixa naglarna!

Så här blev resultatet: (av pedikyren, inte av bonde-pöket, jag hoppas sannerligen inte att det blir något resultat av DET! Jag har redan tre resultat och det räcker gott och väl…)

13 svar på ”Pirr-i-Pungen-Pedikyr!!

    • Fniss, galen på ett BRA sätt då med andra ord! Det ska jag påminna Bonden om när han klagar…. haha

    • Fniss, galen på ett BRA sätt då med andra ord… Det ska jag påminna Bonden om när han klagar!!! Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *