Fula ögon och snygga naglar!

Igår hade jag nog de fulaste naglar jag någonsin haft tror jag…. Jag köpte ett nytt lack häromdagen (jaja, det där nagellacksinköpsstoppet varade inte så länge…. fasen, jag måste ju överleva!!). Det såg ut i flaskan som om det kunde vara rätt snyggt, typ hudfärgat och matt.

Men fy katten (förlåt Katten) vad fult det var!! URGRÄSLIGT!!!

Så jag sa till Skräpfian att det enda man kan använda det till är väl just hudfärg om man ska göra något sådant någon gång. På kvällen höll jag på att få krupp för det var så fult så jag var tvungen att göra något men ville inte ta bort det igen då jag hade lagt ”reparationslack” under. Så jag slängde på ett par ögon….

Och det blev ännu fulare!!! Ta fram spypåsen och kolla:

Totalt gräsligt.

Idag orkade jag inte gå och blunda längre så jag gjorde nytt. Det blev riktigt bra faktiskt. Och ENKELT!!

Först lade jag en grund med neongul och neonrosa:

Sedan tejpade jag på nagelstripe (finns HÄR) i lite olika mönster. Sedan lackade jag ett tjockt lager med svart lack och drog bort nagelstripen. Obs! Gör en nagel i taget så inte det svarta lacket torkar innan du drar bort tapen!!

Jag tycker det blev helläckert!! Vad tycker ni?

14 svar på ”Fula ögon och snygga naglar!

  • Haha jag håller med FULLKOMLIGT!! Jag höll på att spy på dem och klarade inte av att ha kvar det 🙂

 1. Snygga var de sista 😀
  Håller på att få krupp på veckorna, min jobbdator tror att den är en mobiltelefon och på en del inlägg går det inte att kommentera 🙁
  Men jag får ju mina dagliga skrattanfall i alla fall 😀

 2. Ja, att du tog bort ögonen förstår jag… Inte skulle jag vilja ha dom stirrande på mig :). Annars måste jag erkänna att jag är imponerad över ditt tålamod med pillret. Det är Nästan så att du skulle få måla mina… 🙂

 3. Haha, ser första ögon och tänker ”Va i helvete”. ju mer jag scrollar neråt desto fler ögon ser jag o jag blir bara mer o mer skrajjsen! haha
  Förstår inte hur du orkar med allt pill, är djupt imponerad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.