Vrid ur trosorna och jobba vidare!

Okej, jag antar att jag är skyldig er en förklaring….

Och som vanligt är det inte alls så intressant som det lät.

I lagårn har vi EN vattenkopp som läcker. Alltså, vi tar det igen: EN av alla vattenkoppar läcker. Så av alla hundratals kvadratmeter i hela lagårn så är det EN kvadratmeter som är en stor pöl. EN ynka kvadratmeter.

Så om man väljer att ramla på ändan någonstans så måste man ju inte göra det PRECIS JUST DÄR!! Eller?

Det är ju inte så att man tänker att ”hm, om jag skulle ta och ramla ihjäl mig i blötpölen en stund…”

Jag höll på att mjölka som bäst när jag skulle fixa en rem som fastnat. Men när jag skulle dra tag i remmen så lossnade den… Och jag satt på mjölkpallen…. En pall med ETT BEN!!! Hur bra balans har man då tror ni?

Jag for så klart rakt i backen och med ändan rakt ner i blötpölen… Och Bonden stod och tittade på. Självklart!

Dyngblöt i ändan försökte jag desperat att hålla ut brallorna så långt från rumpan som möjligt för att inte trosorna skulle bli lika dränkta som brallorna och gick som Zeb Machahan mot omklädningsrummet med Bondens ”HA HA HA HA, HO HO HO, JA JÄDRAR….” rungande i öronen. Bonnlurken lär inte få några Bondepök närmsta tiden kan jag lova!

Jag lyckades inte hålla trosorna torra men var för lat för att gå in och byta så jag mjölkade klart med genomblöta trosor.

Jätteskönt!

Eller inte….

 

Dagens Tips:
Snygga trosor kan man förresten köpa här, och andra läckra underkläder så klart. Om man nu ska bli blöt i trosan så kan man ju åtminstone ha en snygg trosa…

4 svar på ”Vrid ur trosorna och jobba vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.