Kloka ord om shopping (?)

Jag får så konstiga kommentarer av Bonden ibland och jag förstår inte alls vad han menar. När vi var i Växjö en dag så skulle vi köpa en pryl till honom men han kunde inte riktigt bestämma sig när vi stod där och kollade. Så jag sa till honom att vi går härifrån. Ska man köpa en grej så ska det kännas bra direkt.

Det ska vara ”kärlek-vid-första-ögonkastet-shopping”.

DÅ ska man köpa det!

Jag tyckte att jag var väldigt klok och förståndigt när jag sa detta och tänkte att ”Oj, vad impad han ska bli av mig nu när jag är så vis”

Men han bara tittar på mig, ser ut som ”du med mig skämta aprillo?” och säger ”problemet är ju att så är det ju ALLTID för dig”

Pffsst… är det väl inte alls. Det händer att jag INTE köper något. Typ…. eh…. det var en gång… jag minns inte när riktigt, men det HAR hänt!!

Tror jag bestämt….

5 svar på ”Kloka ord om shopping (?)

  1. Skulle det stämma skulle jag aldrig få shoppa något till mig själv o.O Jag får aldrig den där känslan ”det hääär ska jag ha” utan snarare ”men…jag kanske inte behöver det…det är nog bäst att vänta och se” (även om jag vet att jag behöver den).

    • Hm, jag skulle nog kanske behöva lite av dig och du lite av mig… 😉 Då hade kanske både du och jag shoppat ”lagom” 😀

      • Haha ja tänk om det ändå varit så att man kunde plocka lite egenskaper hit och dit! Det hade blivit alldeles perfekt och tänk så mycket jag kommit hem med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *