Att hitta en ål

Först och främst vill jag bara säga att mina katter är helknasiga! Att Plåsterkatten är knasig visste ni väl redan, men att de två andra Kattkräken är knasiga också kan jag ju få berätta då.

Både Svart och Vit ÄLSKAR fiskmat. Alltså inte att äta fisk till mat utan att äta fiskarnas mat. Mina Malawi äter fiskmat som är gjord på alger. Katter är inte algätare vad jag vet? Eller har jag missat något?

Men jag kan aldrig ha fiskmat framme för de tar den med en gång! Jag tappade burken i golvet häromdagen när jag skulle ge dem mat och som vanligt hade massa annat i händerna samtidigt och ABSOLUT inte kunde ställa ifrån mig det innan jag gav fiskarna mat. Jag skulle hålla ALLA sakerna i händerna samtidigt och då gick det så klart så här:

Kattkräken blev som galna och mumsade i sig massor innan jag hann att ställa ifrån mig allt annat, fånga cocacola-flaskan som jag tappat i akvariet och säga förlåt till Korvhunden som råkade få fiskmatsburken i skallen när jag tappade den (eftersom knäpp-hunden aldrig är mer en 1 meter i från mig så råkar han ut för en hel del, som att bli trampad på, ramlad på och tappad saker på).

Och vet ni vad? Apropå fiskarna så skulle jag ta kort på min Gibbiceps häromdagen, han är så fin. Och jag fick ett fint kort:

Men kolla vad som är BAKOM min fina mal!!!!

Jag har haft två öronålar i karet ända sedan jag startade det men jag var helt säker på att den ena var död då jag bara sett en av dem på superlänge! Men där var han ju den rackaren!! Så jag passade på att filma honom. Visst är han fin!

Watch this video on YouTube.

 

Jag har filmat mina små räkor med! (nej, inte Babbelpellen, han är också en liten räka men denna gången menade jag de RIKTIGA räkorna i akvariet).

Men det ska jag visa er en annan gång!

2 svar på ”Att hitta en ål

  1. Åh, den där hemska fiskmaten! Könner doften ända hit, haha. Tappade en burk hemma på mattan för några år sedan….ingen hit! Mattan är numera död.

    En ål…örk. Får lite rysningar här, haha. Inte mitt favoritdjur! 😉

    Kram på dig snygging!

    • Haha, nej den luktar verkligen inget vidare!! Ålar som är så fina! Du kan få gosa med den när du kommer om du vill 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *