Dagens konstaterande från en Babbelpelle

För er som inte vet det så kraschade jag för 3 år sedan och gick in i väggen ordentligt! Jag är fortfarande inte frisk men i alla fall så går det framåt hela tiden 🙂

Bonden brukar säga att jag blev frisk när jag blev sjuk…. Hm, det kanske ligger något i det 😉

Men bästa kommentaren fick jag från Babbelpellen igår när jag hämtat honom från en kompis.

– Du mamma, du har blivit mycket roligare sedan du sprang in i den där väggen!

Hm, hur ska jag tolka det?

När jag kom hem berättade jag för Bonden vad Babbelpellen sagt och hans svar var:

– Roligare? ja, det beror ju på hur man definierar ”rolig”…. Om man menar ”knäppare” eller ”konstigare” eller …. Och så fortsatte han med lite fantasifulla ord som jag inte ens tänker återge här.

Jag? Konstig?

Pyttsan!

Har ni förresten varit inne och beställt era gratisvaror? De har ju superfina produkter och både jag, Skräpfian, Bonden och min mor o far har regat sig och varit inne och beställt gratis prylar till sig själv! Ni har väl inte missat det??? Inlägget ligger HÄR i så fall!

Glöm inte tävlingarna heller, jag har två tävlingar i gång just nu. Här och Här.

Kram på er

12 svar på ”Dagens konstaterande från en Babbelpelle

 1. Har också sprungit in i denna jävla vägg!
  Över 10 år sen och fortfarande inte riktig i skallen, men du kanske har bättre tur. Å andra sidan är det inte så kul att vara för ”normal” heller 😉

  • Jo, jag hoppas ju att det släpper tidigare, men jag hoppas ingenting utan bara ÄR i nuet och så blir det bra när det är redo att bli bra helt enkelt… Så tänkte jag inte i början men när man förstått mer vad det handlar om så är det bara att luta sig tillbaka och vänta 🙂

 2. Morrn. För min del är det nio år sen väggen träffade mig med full kraft :(. Lite bättre har det blivet men det är lång väg kvar… Jag tror inte att jag kommer att kunna komma tillbaka till arbetslivet igen :(. Och inte har jag blivit roligare efter att jag blev sjuk heller 🙂

  • Jo, tid tar det sannerligen… Jag är ju tillbaka på 25% och hoppas komma upp till 50 under sommaren. Men sedan vet jag inte hur mycket längre jag kommer. Time will tell! 🙂

 3. Ja, det är ju man själv som vet var gränserna går. Idag väljer jag bort mycket och tycker omgivningen att jag är tråkig så är det deras problem.
  Jag jobbar 75%, men planerar mina dagar noga så att energin ska räcka. Har stort behov av att bara vara när jag kommer hem. Träffar mycket folk på jobbet så jag har blivit ganska osocial. Har mina katter som är kravlösa att umgås med (när de har fått sin service;)

  • Precis!! Jag håller med, jag skiter fullständigt i om folk tycker jag är en torrboll… jag ORKAR inte med sociala tillställningar och då går jag inte helt enkelt. Finito!
   Katter är underbara!! (eller djur över huvudtaget). De ger lugn!!

 4. Ja den där j-a väggen 🙁 Min dotter var på den & buttade flera gånger innan hon sprang in i den med full fart, 21 år gammal…. lr ung. Skrämmande när det händer i så tidig ålder, men hon är nästan tillbaka, men det behövs inte mkt till motgång lr stress för att hon ska rammla igen 🙁 Krya på dej, å nöj dej med 50% sen, om inte annat så för att du ska ha tid & ork för bloggen 😉 Kramisar 🙂

  • Oj, så tidigt! Men fördelen är väl att hon ”aktar sig” sedan framöver i livet. Det är nog lättare att komma tillbaka ju yngre man är tror jag.

   • Alldeles för taskiga arbetsvilkor 🙁 Hon tala om för doktorn hur hon hade jobbat torsda-sönda, å då ville han att det skulle anmälas till facket & arbetsmiljöverket… Baserat på 4 dar, undrar vad han sagt om han sett shemat för ett år! Hon tog faktiskt jobb på callcenter ett tag, kännde att det räckte med att ha kontakt med folk via telefo & inte face to face. Bara att hoppas hon känner igen varningssignalerna om det kmr igen. Förnedringskassan gör ju aldrig saken bättre heller….

    • Oj då! Var jobbade hon då? Jo, jag tror man lär sig att lyssna på sin kropp efter en sådan här smäll. Jag hoppas det i alla fall…

     • Hon jobbade inom hotell & rastaurang. Kunnde jobba fredag mellan 11 & 03, lörda 11-03 & sönda 10-16…. Då kmr väggen efter ett år utan semester. Funkar inte att jobba 8 dar i veckan 🙁 Hon jobbade ju varje dag, sällan ledig, ett fåtal ggr under 1,5 år som hon va ledig 2 dar på raken… Jo en del vet hur dom kör slut på folk 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *