Dum jädra ko säljes

Någon som vill köpa en ko? Billigt som helsike. Nice price, only for you och bara idag.

Eventuellt kan en jädrigt irriterande Bonde medfölja i köpet.

image

10 svar på ”Dum jädra ko säljes

  1. Haha du Charlotte..du är rolig du…..ja kor gör lite speciella saker har jag förstått:) Jag vill inte ha ko eller kor. Dels har jag alltid haft lite koskräck..hum hum. Men dom är fina och kalvarna är så söta och mysiga att klappa men som sagt, jag är ingen diggare mer än det.
    Kram på dej:)

    • Men eller hur!!!! :-O Det ÄR verkligen så! Haha, nej han är inte rödhårig men han tror att jag är en förtäckt rödhåring… haha

  2. Låter lite lurt med den kossan så jag tror det får vara. Vi skulle nog ha plats för den,men ändå . Och fler bönder vill jag inte ha! En är nog riktigt tillräckligt…och ibland en för mycket:)H.Tilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *