Akta mina tuttar!!!

För tusan! Var försiktiga med dem. De är inte så stora så plattar ni till dem bestående så ska jag platta till er!

Det är ju inte utan anledning jag gått o köpt en big-boobs- BH liksom!!

Jag hoppas verkligen inte att boppisarna ser ut som vändstekta ägg efter detta.

Ja. Jag ska på mammografi. Ifall ni inte fattat det redan.

Wish me luck!

8 svar på ”Akta mina tuttar!!!

  1. Ja inte för inte vi blivit gamla du!! Jag har me blivit kallad men skjutit på det en månad eftersom det är ganska min operation ännu ( nä opererade inte tuttarna , men för min kraftiga viktminskning)

    • Nu är jag klar! Fy…. det var ingen trevlig upplevelse precis! Och nu får jag vänta 1-2 veckor på resultatet. Håll tummarna!

    • Fy skäms!! Hur kan du tro något sådant? Jag är oskuld! Och mina tre barn måste vara jungfrufödslar alla tre!

  2. Hjälp!? När blir man så vuxen?! Och hur f-n ska de få in mina monsterbröst i den där apparaten?! Får kanske åka till djursjukhuset, hahaha.

    • Hahahaha, ja kanske det! Behöver de en lyftkran för att få in dem också eller? Vänta bara… du ska se hur de ser ut när de plattar ihop dem, det ser helt sjukt ut och man tror de ska klämmas ut och spricka som en finne…. HUVALIGEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *