Kontoret, lunch och Onepiece-gardiner…

Idag sitter jag på kontoret! Dags för moms, skatt och arbetsgivaravgifter. Suck…

Men just nu har jag lite paus och sitter och mumsar lite lunch. Om ni undrar varför jag inte äter salta pinnar, dipp och dricker coca cola till lunch idag så tänkte jag att jag skulle variera mig lite (och dessutom var coca colan slut… håller på att avlida just nu).

Idag blev det …

Ägghalvor med majonnäs och kaviar, rökt lax, rökt kaninkött och knäckemacka med chilikryddad kaninköttskorv. Eftersom Colan var slut så fick jag dricka Fanta jordgubb o kiwi. Inte alls gott…

Och när vi ändå snackar ägg, har ni en äggpick? (och nej Thord och Jim och ni andra med livlig fantasi där ute… Jag frågar inte om formen på era privata små leksaker).

Jag köpte en äggpick för några veckor sedan och det är det bästa jag gjort någon gång!!! Man pickar hål i botten på ägget så att det inte spricker när man kokar det. HELT SJUKT BRA! (Kalla mig Grynet, helt okej).

Den ser ut så här:

Jag köpte min på citygross men jag tror att de finns på ÖB tex också.

Nu till något helt annat. Självklart har jag min onepiece på mig, fattas bara annat. Men apropå det så tänkte jag visa mina nya gardiner. Vad tycks?

…..

Nu måste jag jobba vidare.

Tjipp på er!

10 svar på ”Kontoret, lunch och Onepiece-gardiner…

    • Åh…. du din!!! Tusan också, jag håller ju på att avlida här!!! Har inte druckit cola sen igår. Men ikväll ska jag på bio och då ska jag pimpla cola tills jag pinkar på mig!

    • Men eller hur 😀

      Åh… Jag vet hur det käns. Fruktansvärt. Men nu är jag återställd. Pimplade i mig en cola när vi åt sushi nyss och har en till nu på bion .
      Lyckan är total… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *