Jag behöver HJÄÄÄÄÄLP!!!

Jag tror jag dör!!!!

Jag och Emma var med i en tävling om att bli gästtestare på en resa till Grekland. Och vi har gått till final!!!! 😀

Oh my god vad jag vill åka!! Ni anar inte!! Vi har inte ekonomi till att resa iväg någonstans då bonderiet går i botten och skrapar just nu. Fast det gör det väl jämt, men nu är vi UNDER botten så att säga…

Så fastän jag inte vill böna och be er så gör jag det ändå! Snälla snälla ni hjälp oss att rösta på vår lilla film. Det går att rösta en gång per person (facebook) så om ni är flera i familjen som har facebook så går det att rösta en gång från varje familjemedlem.

Så med andra ord så bönar och ber jag på mina bara knän
RÖSTA PÅ OSS HÄR:

Det går fort! Man bara loggar in med facebook, trycker på godkänn och sedan rösta.

Om jag och Emma får åka iväg så lovar jag er en hejdundrandes Blogg-resa så ni vinner på det också!! Ni vet ju hur mycket som händer bara här hemma så tänk då om jag ger mig iväg på resa. Men Skräpfian som är precis lika vimsig och klantig som jag.

Om ni vill kopiera länken och be era facebookvänner att rösta eller lägga på er blogg så har ni länken här:

http://apps.facebook.com/gasttestare/entry/529

Jag älskar er redan allihop men jag älskar er till döds om ni hjälper er med detta <3

 

35 svar på ”Jag behöver HJÄÄÄÄÄLP!!!

    • Underbart!! Tack Micke!! Kan du tänka dig att dela med dig till dina vänner så är jag dig evigt tacksam!! <3

  1. Vill ju hemskt gärna följa med men om inte jag får åka så röstar jag självklart på er två. ♥

  2. Tjollahopp 🙂 Går det inte att lägga ut en länk på ”Allt om bondmoran”? Då kan väl alla rösta dubbelt eller? Eller dä kanske inte funkar så, en tanke bara. Jag har ju självklart röstat & anmäler mej helt frivilligt till att hänga med dej om skräpfian får förhinder. Puss på dej 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *