Latfishundar, nagellack och resor

Min veterinär envisas med att säga att alla hundar tycker om att gå ut. Att gå på promenad eller att helt enkelt vara utomhus.

Hon känner inte min Korvhund….

Han vill INTE gå ut!! Han trivs bäst inne, i soffan under en filt eller under mitt täcke i sängen. Eller helst av allt i mitt knä under en filt i soffan. Det är bäst av allt! Om det är dåligt väder ute så får jag bära eller släpa honom ut och så pinkar han och skiter precis utanför dörren för att sedan rusa in igen i full fart.

Däremot så AVSKYR han när jag åker hemifrån!! Han vill alltid följa med om jag åker iväg. Bilen är kul!! (och så finns det fullt med gamla popcorn på golvet man kan äta på…)

Här har ni ett videobevis på hur sugen min korvhund är på att gå ut:

Watch this video on YouTube.

 

Och JA!!! Jag pratar bebisspråk med hundkräket…. Jag säger inte ”följa med” jag säger ”fömme med”, det är något som hänger med sedan Babbelpellen var liten för han sa så.

Och appropå naglar… (öh…) så har jag lite våriga naglar idag. Tycker jag i alla fall.

Förresten, vi ligger på tredje plats nu i tävlingen om att bli resetestare, men de andra två drar iväg så ni måste hjälpa mig och Skräpfian att rösta!! En gång om dagen kan man rösta och det avslutas i morgon så klicka in er HÄR och välj att se tävlingsbidragen, klicka fram vår film och rösta på vårt bidrag. Lätt som en plätt. Acceptera bara applikationen som kommer upp. Det är bara en vanlig tävlingsapp.

Jag lovar er en kanonbloggresa om ni hjälper oss att komma iväg!!

 

17 svar på ”Latfishundar, nagellack och resor

 1. Jag tycker dina naglar är jättefina. Älskar pastellfärger! Vad är det för lack du har använt. Jag vill ju ha allihop!!!!!
  Röstar gör jag varje dag… Klart att jag vill att ni ska få bli testare:-))))

  • Det är:
   Blå: Isa Dora 624 baby blue
   Lila: Nfu-Oh 214
   Rosa: O.P.I Pink Friday
   Gul: Isa Dora 653 Mellow Yellow
   Grönt: Viva La Diva 112

   Visst är det härliga färger!!! 🙂 Härligt att du röstar!! Jag är så nervös att jag har ont i magen, vi är så nära… Jag ska sluta att vara med i röstningstävlingar, det är så sjukt nervöst!!

 2. Håller alla tummar o tår om att ni ska vinna resan 🙂 Har en liten undran…HUR gör du prickarna i nagellacket?+ Är det med nåt slags verktyg eller liknande för jag har svårt att tro att de blir så fina av att du bara ”droppar” med lacket ? Tacksam för svar 🙂

  • TACK!!! hoppas det hjälper 🙂
   Jag använder en dottingtool. Det är som en liten pinne med en kula på, finns i olika storlekar för olika stora prickar 🙂

 3. Åååå vad fina de blev när det kom pricka på.
  Ja som jag så igår. Sådan tax sådan matte 🙂
  Jag har röstat varje dag, sköter mig minsann.

 4. Åh vad jag hoppas att alla inser att vi måste rösta iväg er på den där resan!!

  Korvhunden o jag hade trivts ihop! Jag vill inte heller gå ut, haha.

  Kram!!

 5. Hittade din blogg idag & lägger den bland favoriter:) Blev så full i skratt åt din hund som inte vill gå ut, ännu mer garva jag när jag märkte att han heter Bosse. Jag/vi har nämligen också en tax (som iofs gärna följer med ut) men han heter Bosse han också:)) Tydligen ett bra taxnamn….

 6. Pingback: Naglar, nagellack och dekorationer. TIPS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *