En jädra fin TÄVLING!!! Men du får vara snabb!

AVSLUTAD

Nu har du chansen att snabbt vinna kanonfina priser!! Jag har en tävling som bara pågår IDAG, den avslutas kl 24 i natt och den är enkel som bara den. Jag är nämligen desperat just nu då jag och Skräpfian är med i en tävling och ligger på gränsen för att vinna en resa som gästtestare till Grekland. Men de andra skrapar ihop röster som bara den så då får jag göra likadant om vi ska komma iväg.

Det enda du behöver göra är att gå in HÄR. Om du inte kommer direkt till vår film så klicka på ”tävlingsbidrag” och klicka sedan på filmen ”Bondmoran med dotter” och rösta sedan på den. Det går att rösta en gång per dag per facebookkonto. Du behöver godkänna applikationen men det är en vanlig tävlingsapp och inget som stör din facebook på något vis.

Sååååå….. rösta på ditt egna konto, sedan på gubbens eller kärringens, sedan på ungarnas, på kompisens, på farbror Olle och hans mosters osv.

För varje röst du gör så får du en lott!!!! Så kom igen nu, hjälp oss samtidigt som du vinner finfina priser av mig!

Kolla vilket röstnummer du fick och skriv det här i kommentaren. Ett inlägg för varje röst du gör.

Enkelt va? Dragning redan i morgon!!

Vinnaren / vinnarna får välja mellan följande priser:


Skål och kanna från Sia Collection.


Ett vackert set med halsband (fågelbur med fågel) och ring från Pilgrim. Värde ca 750 kr


Ett superfint set med Halsband, Ring och Armband från Pilgrim. Värde ca 900 kr


 
Två st böcker. Mattias Klums underbara ”Viljans Väg” som är en bok med medföljande DVD.  Samt även Göran Bengtssons ”När stjärnor faller”. En helt underbar bok!! Läs baksidan på bilden.

Skulle inget av ovanstående falla dig i smaken så har jag ett alternativ till.


DVD-filmen AVATAR. Om ni mot förmodan inte sett den så har ni verkligen missat något!!!

Sådär, sitt inte här och dräll, in och rösta med er och skriv in röstnummer här i kommentaren.

Och du!! Om du delar med dig av denna tävlingen på facebook eller din blogg så får du en röst till 😉 Jag vet att många av er redan röstat men tävlingen gäller fr o m NU och till midnatt! Give it your best <3

SKYNDA NU!!!!! In HÄR med er och rösta!

JAG VILL TILL GREKLAND!!!!

AVSLUTAD

75 svar på ”En jädra fin TÄVLING!!! Men du får vara snabb!

 1. Jag har röstat varje dag så nu får jag inte rösta mer 🙁 Men jag la ut på FB & hoppas att mina vänner röstar, & även börjar läsa en kanonrolig blogg 🙂 Skickade även pm till flera vänner som jag tror kan gå in & rösta. Såååå….. Nån vinstchans borde väl jag också få väl? Lycka till 🙂

 2. Hej Bondemoran och lilla skräpfian!!!
  Det är väl klart att ni ska till Grekland!!
  Vad jag förstår så klarar väl sig Bonden rätt bra med babbelpellens hjälp…!
  Har nu varit in och röstat,delat röstningen på fb och uppmanat alla att gå in och rösta. Själv ska jag göra det med gubbens konto strax…Lycka till nu och så får väl jag också hoppas att jag har lite tur i er fina utlottning!

 3. röstade precis!! 🙂
  det kom inte fram något om något nr, men det står 275 har röstat, så jag antar att det är mitt nr ^^

 4. Jag fick röst 279 (har btw röstat på dig varje dag, samt lagt ut att andra ska göra det också :))
  samt att jag länkade på min facebook.

  Håller tummarna för dig! 🙂

 5. 289 som röstade då jag röstade på er..
  vill ha avatar filmen.. pinsamt att erkänna det men var sjukt sinnes trött d jag skulle se den så jag somna efter 15 min ha ha.. men hoppas på att vinna den nu så kan jag få se den..

 6. ÅH!!!! Heja heja!!! Ni MÅSTE ju vinna det här!! Jag röstar, röstar, röstar och röstar! Men jag hoppar tävlingen – vann ju sist! Röstar iaf för att du är bäst helt enkelt!!

  Håller tummarna och mailar alla jag känner och ber dem rösta!!

 7. Hejsan har nu varit inne och röstat på dig och din dotter och håller tummarna för att just ni vinner. Om jag mot förmodan kunde vinna så hade jag velat vinna det fina priset längst upp. Önskar er nu ett riktigt stort lycka till!!!

 8. 308 blev jag från mitt tävlingskonto- Linda Ohlsson

  310 blev jag med mitt vanliga konto- Linda-Marie Ohlsson

 9. Sådär nu har jag även röstat med sonens konto. Blev nr 320 🙂

  Så 3 underbara lotter till mig med andra ord.
  Håller tummarna för att ni vinner!

  kram

 10. Har röstat från min privata fb, min officiella fb och makens – 328, 329 och 331 🙂 Har delat vidare bland mina nästan 4000 vänner så hoppas att det gör susen så ni kommer iväg <3
  Kram

  • Jag har lite olika. Jag använder en nagelbandsolja varje kväll när jag lägger mig, den är från viva la diva. Sedan dränker jag in naglar och nagelband med olivolja varje kväll när jag är i lagårn för då har jag ju gummihandskar på mig i 2-3 timmar så då får de en rejäl inpackning. Sedan smörjer jag händer och nagelband varje dag med helosan. Flera gånger om dagen. 😀

 11. Fan va nära ni är nu, å jag får inte rösta mer 🙁 Hinner inte innan det är slut heller… MEN jag la upp en länk igen på fb å hoppas att ngr röstar.

 12. Fasiken…….jag hann inte och har knappt suttit vid datorn på en vecka. Ledsen att jag inte hunnit in till dig den senaste tiden men det har varit så mkt. Lovar bot och bättring.

  KRAM

  • Ingen fara 🙂 Men jag blir jätteglad när du är tillbaka så klart 🙂 Jag är hos dig varje dag även om jag är dålig på att kommentera <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.